reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
no wlaśnie dopiero dzisiaj jak pocztalam Wasze wiadomosci to zaczęłam sie martwic, do tej pory staralam sie o tym nie myslec i sluchac tylko to co mówi lekarz.
ja biore encorton , wit d i kwas foliowy, tntum rosa od poczatku stymulacji
czy po punkcji długo musiałyście zostac w klinice?

Wiatam wszystkich :) i ja postanowiłam tutaj napisać. moja przygoda -starania trwaja juz 5lat. Po raz pierwszy podchodze do in vitro. sztuczny cykl , jajniki szaleją ,wyhodowałam 11szt, jutro tak jak GOSIA mam punkcje o 7:30 i zaczął sie stres.Jak Was czytam to mam wrażenie ,że nic nie wiem na ten temat. Mój lekaz tylko powtarza że wyniki książkowe i że wszystko ok. Juz sama nie wiem co mysleć....
Witam :)
Uwierz mniej wiedzy mniejszy stres :) naprawde
Zycze powodzenia jutro :)✊✊✊

dziewczyny jutro punkcja, a mój estradiol wczoraj wynosił 1600 a progesteron 0,90, porównując z Waszymi wynikami wydaje mi się że mam za słabe wyniki, a możne to wina różnych jednostek?
czy po punkcji dostałyście jakies leki?
Przy pierwszej probie tez mialam estradiol kolo tego :)
Pewnie masz minimalne dawki lekow do stymulacj wiec dlatego my przy kolejnych juz jestesmy szprycowane wieksza iloscia :)

reklama
Dzień dobry Babeczki witam po raz pierwszy. Chciałam gdzieś zacząć starania o pierwsze in vitro, jestem w tym temacie zielona. Nie wiem jak te procedury wyglądają w Polsce na dzień dzisiejszy.
Czy mogłaby któraś z Was polecić mi jakaś klinikę w Polsce lub na Słowacji.
Czytam Wasze posty już od pewnego czasu i postanowiłam dziś do Was dołączyć, zaglądnę tu wieczorkiem.
Miłego dnia;)
Witaj :)
To zalezy w ktora strone Polski chcesz uderzyc czy jest ci to obojetne?
Zadawaj pytania a my bedziemy odpowiadac nie da sie tego tak w skrocie opisac w calosci :)

Do góry