reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny trzymam dzis kciuki za Was...jak codzien przegladam Wasze rozmowy i mysle o Was mimo malego wkladu w ta grupe z braku czasu :-) gosia321 kurcze bidulo nie stresuj sie, jak tak Was slucham to chyba sie ciesze ze wiedzialam tylko czy jest ok czy zle. Duzo mniej sie stresowalam jak nie wiedzialam o takich sytuacjach typu zmniejszenie endo itp dziewczyny samych dobrych wiesci :-) :-) pozdrawiam

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak to fakt niewiedza jest chyba bardziej znosna :)

Dzień dobry Babeczki witam po raz pierwszy. Chciałam gdzieś zacząć starania o pierwsze in vitro, jestem w tym temacie zielona. Nie wiem jak te procedury wyglądają w Polsce na dzień dzisiejszy.
Czy mogłaby któraś z Was polecić mi jakaś klinikę w Polsce lub na Słowacji.
Czytam Wasze posty już od pewnego czasu i postanowiłam dziś do Was dołączyć, zaglądnę tu wieczorkiem.
Miłego dnia;)

Dzwonili :)
11 pobrali,9 dojrzałych,zaplodnilo się 5 :)
Jutro 9:30 transfer :):):)
Oby wszystko było dobrze do jutra,bo dziś mi się śniło, że się nie zaplodnila ani jedna :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję!
Ja właśnie dostałam telefon!
Mi pobrali 6,
4 dojrzałe,
zapłodniło się 3..

Strasznie ubogie te moje jajobranie... :(
transfer jutro 12.20.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

Wiatam wszystkich :) i ja postanowiłam tutaj napisać. moja przygoda -starania trwaja juz 5lat. Po raz pierwszy podchodze do in vitro. sztuczny cykl , jajniki szaleją ,wyhodowałam 11szt, jutro tak jak GOSIA mam punkcje o 7:30 i zaczął sie stres.Jak Was czytam to mam wrażenie ,że nic nie wiem na ten temat. Mój lekaz tylko powtarza że wyniki książkowe i że wszystko ok. Juz sama nie wiem co mysleć....

reklama
Do góry