reklama
gosia321
Fanka BB :)
Kochana tezymam kciuki :*problem taki że miałam wysoka prolaktyne a mąż niski testoseron.Walczymy z tym 5 lat, odsylani od lekarza do lekarza , ktorzy nie wiedzieli co nam pomoże i jak temu zaradzic,az trafiliśmy do Salve, gdzie nas zakwalifikowali i rozpoczeli leczenie.Pierwszy raz podeszli do nas profesjonalnie, po kilku miesiacach podania wlaściwych leków prolaktyna spadła i sie tak utrzymuje do dzisiaj, testosteron jest w normie.Mineło kolejne póltora roku a ciaży jak nie bylo tak nie ma.skierowania na rózne badania i zabiegi, droznośc jajowodow, testy na przeciwciala plemnikowe, HSC itp az skierowali na in vitro póki jest program finansowany przez miasto Łódź. Mam żal do wszystkich lekarzy którzy zmarnowali mi tyle lat i do Centrum Zdrowia Matki Polki gdzie raz na usg wyszło że nie mam jajników, a za 2 razem że mam niedrożne jajowody w prywatnych klinikach wszystko wyszlo ok i jak teraz widac wyhodowałam 11 szt teraz muszę wierzyć że się uda
malinuś
Dziekuję, Twoje słowa dają mi nadzieje :-)Malinus moja 5 dniowa blastocysty dopiero w 8 dpt się zainplantowala to jakbym zrobiła wtedy betę to by była d.... odstawiłabym leki i nie wiadomo co by było także sprawdź w piątek jeszcze raz tak jak lekarz kazał i nie zamartwiaj się bo stres źle działa na Twoje kropki
gosia321
Wyjezdzamy dzisiaj o 1 w nocy tak zeby na spokojnie dojechac do 7:30. Tym razem nie jade do rodziny. Na jutro wynajelismy pokoj na przeciwko szpitala w czwartek wracamy i w jesli po 3 dniach bedzie transfer to w piatek w nocy znowu jedziemy i zostaniemy do niedzieli.Gosiu a ty zostajesz do transferu w bialym czy wrocisz na transfer. Bedziesz dalej u rodzinki czy wynajmujesz mieszkanko zeby odpoczac.
U rodziny to jednak musialam siedziec bo wszyscy siedzieli. A nie jestem taka ze powiem hmm to ja sie walne na lozko ok
malinuś
Daria, ale produkcja. Teraz przed Tobą kilka dni gdzie będziesz czuła się jak pobita...Dziewczyny ja już po punkcji pobrano 36 kumulusow transfer przełożony na następny cykl prawdopodobnie ledwo chodzę boli niemiłosiernie..... Kiedy mogę dzwonić do kliniki zapytać jak się zaplodnily?
cześc dziewczyny, jestem nowa, mam takie pytanie sa tu jakies z was, ktore poronily po in vitro? mnie sie to zdazylo w 5tc, dwa dni temu. jak wy sobie poradizlyscie? ja cale dnie siedze i becze, w nocy tez. nie poszlam do pracy. nie mam sily. czy to przejdzie ;(?
malinuś
Kosteczka bardzo mi przykro. Musisz być silna. To straszne, cieszyć się a pózniej stracić... Utulam. Czy bedziesz prawdzac co było przycxybą poronienia?cześc dziewczyny, jestem nowa, mam takie pytanie sa tu jakies z was, ktore poronily po in vitro? mnie sie to zdazylo w 5tc, dwa dni temu. jak wy sobie poradizlyscie? ja cale dnie siedze i becze, w nocy tez. nie poszlam do pracy. nie mam sily. czy to przejdzie ;(?
chcialabym, narazie umowilam wizyte na czwartek. pjade , nie wiem co powiedza, zarodek byl najwyzszej klasy, in vitro robilismy all inclusive - bylo duzo dodatkowych procedur. implantacja bardzo ladna, wzrost Bty tez, troche niski progesteron jak na przyjmowane leki, ale do przezycia. najgorsze ze w sobote bylam u lekrza , zrobil usg , powiedzial ze wsyztsko super, wyniki sa ogolnie ok, zmniejszyl dawki lekow a w niedziele było juz po. naprawde mnie to zalamało.Kosteczka bardzo mi przykro. Musisz być silna. To straszne, cieszyć się a pózniej stracić... Utulam. Czy bedziesz prawdzac co było przycxybą poronienia?
reklama
gosia321
Kochana tak bardzo mi przykrocześc dziewczyny, jestem nowa, mam takie pytanie sa tu jakies z was, ktore poronily po in vitro? mnie sie to zdazylo w 5tc, dwa dni temu. jak wy sobie poradizlyscie? ja cale dnie siedze i becze, w nocy tez. nie poszlam do pracy. nie mam sily. czy to przejdzie ;(?
Tule mocno
Tu chyba sie nikt nie zdarzyl ale sprawdz forum poronienia nawykowe leczenie immunologiczne
Podziel się: