reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ale co to znaczy że jesteś niedobra? Nie rozumię... Krzywdę komuś robisz czy co? W ogóle nie do pojęcia jest to dla mnie... Przecież teraz powinien cię wspierać, razem walczycie o dziecko! Razem powinniście być w radości i smutku!
No bo wiecie kłócimy się jak każdy...ideałem nie jestem.....dla męża wg niego jestem niedobra i za to mnie kara :(

No bo wiecie kłócimy się jak każdy...ideałem nie jestem.....dla męża wg niego jestem niedobra i za to mnie kara :(
Nie przejmuj się tym w ogóle. W złości czasami różne rzeczy się mówi a potem żałuję. Gdybyśmy byli tak rozliczani z każdego złego słowa czy czynu to dzieci na świecie w ogóle by nie było:) każdy ma gorsze dni. Głowa do góry i nie zwracaj uwagi na to co mówi, buziak ;)

malutkikaczorek
Głowa do góry :) jutro też jest dzień. Pocieszaj się tym, że może już w następnym cyklu będziesz mogła podejść do crio :)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny. Niestety mysle, ze piszac tak dziewczynie nie pomagacie :( kazdy sie kluci, kazdy ma swoj sposob na życie,jedni maja to inne drudzy to. Ja jestem przekonana, ze mezowi przejdzie, nie zapominajmy, ze oni tez licza na sukces i jesli cos nie tak to nie chca siebie obwiniac, tak samo jest z nami, pozdrawiam dziewuszki :-) wszystkie przezywamy presje kazdego dnia. Ale wkoncu zaswieci slonce i na smutki nie bedzie czasu :-) buziaki

Hej dziewczyny. Niestety mysle, ze piszac tak dziewczynie nie pomagacie :( kazdy sie kluci, kazdy ma swoj sposob na życie,jedni maja to inne drudzy to. Ja jestem przekonana, ze mezowi przejdzie, nie zapominajmy, ze oni tez licza na sukces i jesli cos nie tak to nie chca siebie obwiniac, tak samo jest z nami, pozdrawiam dziewuszki :-) wszystkie przezywamy presje kazdego dnia. Ale wkoncu zaswieci slonce i na smutki nie bedzie czasu :-) buziaki
Jestem przekonana ze jutro bedzie zalowal tych slow...

Ja wlasnie po wizycie w poradni genetycznej wyniki odebrane i tak :
Kariotyp prawidlowy :)
Mutacji V-leiden brak :)
Mutacja mthfr jestem homozygota czyli nosicielem genu w obydwu allelach

Czy ktoras z was wie co z tym robic
Genetyk kazal tylko brac kwas foliowy w dawce 15 mg i nie martwic sie

Clexane plus acard. Clexane koniecznie trzeba brac.
Sprawdz homocysteine i bialko c

reklama
Do góry