A ile jesteś dni po transferze?To jest naprawde takie mini mini, po prostu razem zcresztką tego żelu domieszką czerwona jasna...ale jednak. No nic...okaże się. Dzięki za podpowiedź.
reklama
malutkikaczorek
Fanka BB :)
Mam jeszcze dwa mrozaczki.Zastanawiam się czy jest sens powtarzać betę tak jak kazał zrobić lekarz? W czwartek będzie 13dpt trzydniowego zarodka.Jak myślicie?
Mi lekarz mówił, żeby betę robić najwcześniej w 11 dpt jak jest transferowany zarodek 5-dniowy... Czyli jak najbardziej powinnaś powtórzyć badanie.Mam jeszcze dwa mrozaczki.Zastanawiam się czy jest sens powtarzać betę tak jak kazał zrobić lekarz? W czwartek będzie 13dpt trzydniowego zarodka.Jak myślicie?
zojkazojka
Dziś 6 dzień.A ile jesteś dni po transferze?
malutkikaczorek
No mi lekarz kazał zrobić badanie w 13dpt a ja się pospieszylam i zrobiłam w 11 dniu ale jakoś nie wierze ze może się coś zmienić w czwartekMi lekarz mówił, żeby betę robić najwcześniej w 11 dpt jak jest transferowany zarodek 5-dniowy... Czyli jak najbardziej powinnaś powtórzyć badanie.
gosia321
Kochana przykro mi tule mocno :*U mnie wynik ujemny
gosia321
Ja wlasnie po wizycie w poradni genetycznej wyniki odebrane i tak :
Kariotyp prawidlowy
Mutacji V-leiden brak
Mutacja mthfr jestem homozygota czyli nosicielem genu w obydwu allelach
Czy ktoras z was wie co z tym robic
Genetyk kazal tylko brac kwas foliowy w dawce 15 mg i nie martwic sie
Kariotyp prawidlowy
Mutacji V-leiden brak
zojkazojka
Czyli ci najgorsze z głowy masz )) uffJa wlasnie po wizycie w poradni genetycznej wyniki odebrane i tak :
Kariotyp prawidlowy
Mutacji V-leiden brak
reklama
Mam jeszcze dwa mrozaczki.Zastanawiam się czy jest sens powtarzać betę tak jak kazał zrobić lekarz? W czwartek będzie 13dpt trzydniowego zarodka.Jak myślicie?
Kaczorku i tak jestes w lepszej sytuacji niz ja bo ja nie mam mrozaczkow.
Kaczorku przykro bardzo - , ale i tak jesteś w lepszej sytuacji niż ja - ja nie mam mrozaczkow, także głowa do góry - dzis winko z mężem + przytulańce i głowa do góry - działacie dalej
Podziel się: