reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam Drogie Forumowiczki. Jestem tu nowa. Dzisiaj po transferze. I mam sporo obaw, bo jestem mocno przeziębiona. Czy warto mieć nadzieję? Komuś się udało w podobnej sytuacji? Chyba jak nigdy potrzebuję wsparcia kobitek z podobnymi przeżyciami. Pozdrawiam.

Witajcie wszystkie dzielne kobietki ;) jak was czytam to wszystkie jesteście mega wielkie !!! Siłaczki:-) :)!!! Gratulacje wszstkim mamo i te co czekają na dwa paski. Ja dziś też byłam na wizycie 10 tc, krewetka ma 3.35m ;) ale cały czas towarzyszą mi plamienia niestety, ale mam jeszcze inny problem mam lekkie nadciśnienie, ma któraś z was taki problem, zaznaczam że przed ciążą tez miałam. ...

reklama
Dziewczyny doradzcie... Po ostatniej serii luteiny przy crio czuje sie troche nietego... Kupilam lactovaginal tylko jestem na estrofemie dopochwowo i teraz nie wiem... Chyba najpierw estrofem, potem odczekac troche i dopiero lactovaginal podac? Mam wizyte w sobote i bym chciala zeby wszystko bylo ok i jesli endo bedzie ok to mozemy podchodzic do kolejnego crio i tak bym chciala profilaktycznie sobie zapodac lek jakis...

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Kup sobie provag-moim zdaniem dużo lepszy niz lactovaginal

Do góry