reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny mam na zbyciu Gonapeptyl ( 4 ampułki ),strzykawki z menopuru (2 opakowania ), i Duphaston (całe nie ruszone ok.) Ktoś? Coś? :)

Dziewczęta :biggrin2:
Martusiu jak Rysia. ? Szykować pasa. ?
Zosiu gratuluję .
Rybcia buziak dla moich bliźniaków .
Strasznie się ciesze ze teraz taki wysyp bliźniaków chyba to moja wina :laugh2: kocham bliźniaki .
Kasiu ja się dziwię ze bety nie kazała zrobić :p zmień lekarza proszę.
Aniu normalne to nie jest. .... nie wiem co Ci powiedzieć. ..
Shaggy powodzenia oby były piękne zarodki i samo zdrowie.
Hoooope 3 blaski pięknie podajesz 2 :D
Motylek a Ty dziś gdzie. ?
Husan jak zuch. ?
Chciałam zgłosić kolejny skutek uboczny progesteronu cycuszki mi spuchly ;)ten efekt do zniesienia hi hi hi

Ewcia moj zuch ma sie dobrze okaze sie jutro jak go zobacze.
A co do zapachow to juz ci to zostanie ja caly czas cos czuje a najgorzej jest z jedzeniem.
A co do prg i podnoszenia sie kolderki to u mnie bylo przez 3 tyg

reklama
Do góry