Ewunka
Fanka BB :)
To nasz 2 ręce na 2 butelkiAbsolutnie nie lubie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nasz 2 ręce na 2 butelkiAbsolutnie nie lubie.
Dziękuję, ale ta rocznica dopiero 3.10, w dniu Twojej betyWszystkiego najlepszego :*
Wstyd sie przyznac ale ja po transferze pomimo ze sie mylam to smierdzialam starym capem...ledwo moglam z soba zyc...Ja Ci tylko mówiłam ze niektórzy mają tak po lekach .... mi się zaczyna przy stymulacji nie raz mnie szarpie bleeee .
A teraz śmierdzi mi wszystko
Aaa to będzie podwójna imprezaDziękuję, ale ta rocznica dopiero 3.10, w dniu Twojej bety
Mam to samo ha ha ha tylko mnie zastanawia czy zawsze tak smierdze czy teraz to czuje. .Wstyd sie przyznac ale ja po transferze pomimo ze sie mylam to smierdzialam starym capem...ledwo moglam z soba zyc...
Poproszę na prezent piękną betę od CiebieAaa to będzie podwójna impreza
Kup sobie provag-moim zdaniem dużo lepszy niz lactovaginalDziewczyny doradzcie... Po ostatniej serii luteiny przy crio czuje sie troche nietego... Kupilam lactovaginal tylko jestem na estrofemie dopochwowo i teraz nie wiem... Chyba najpierw estrofem, potem odczekac troche i dopiero lactovaginal podac? Mam wizyte w sobote i bym chciala zeby wszystko bylo ok i jesli endo bedzie ok to mozemy podchodzic do kolejnego crio i tak bym chciala profilaktycznie sobie zapodac lek jakis...
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom