reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja czasem ograniczę sól do zera. .... tez biała śmierć a po dłuższym czasie mam ciśnienie 90/ 60 i lekarz mi karze zacząć solić troszkę .....
Teraz cukier. ..... zjadam 1 ciasteczko hi i pół łyżeczki brązowego do kawy i czarną czekoladę. .... i chyba tez mi szkodzi. ....
Od 2 dni ledwo stoję wczoraj poszłam spać o 18 i do 5.30 spałam. ....
Za zdrowa dieta mi nie służy :eek:
Soli tez nie używam, zamiast wole np czosnek granulowany, papryka a najlepsza jest kurkuma :)
Matko z takim ciśnieniem to ja bym z łóżka nie wstała[emoji14]Kurcze niby nie dajmy się zwariować, ale jak czytam ile syfu i chemii jest w jedzeniu,to mam ochotę wyprowadzić się na wieś i sama sobie wszystko hodować ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
[QUOTWyE="katharina203, post: 14169912, member: 163113"]Czy ktoras z was miala dawke puregonu 112.5? ...bo ja mam i tak nie wiem jak ucelowac bo na podzialce jest 100 a potem 125 a pomiedzy tym dwie kreski i nie wiem czy na tej pierwszej czy drugiej ustawic
Wydaje mi sie ze to mialo byc 125..moze lepuej zadzwon do lekarza i zapytaj...?[/QUOTE]
Pytalam juz na wizycie...112.5 :(

Dziś pierwsza doba, zaplodnilo się 5. Jutro po 9 rano będę wiedzieć czy się dzielą. I wizytę mam jutro na 14.20 . Trzymajcie kciuki żeby się ladnie dzieliły .

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Widzisz a tak sie martwiłas ;) zaciskam kciuki za cała piątkę [emoji6][emoji110]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Soli tez nie używam, zamiast wole np czosnek granulowany, papryka a najlepsza jest kurkuma :)
Matko z takim ciśnieniem to ja bym z łóżka nie wstała[emoji14]Kurcze niby nie dajmy się zwariować, ale jak czytam ile syfu i chemii jest w jedzeniu,to mam ochotę wyprowadzić się na wieś i sama sobie wszystko hodować ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
No ja wstałam z łóżka po 12 h i mówię posprzątam łazienkę o 5.30 hi bo jak wrócę z pracy to pewnie usne zaraz ...... no i posprzątam i energia się skończyła hihihi i znów w pracy stoję i patrze co jest do zrobienia i zrobię może jutro. ..... nie mogę usiąść bo boje się ze usne :laugh2: .
Musze zjeść tłustego solonego setka krwistego czuje ze mi się poprawi. .... dziś mam uderzenia gorąca :errr: .......
@ się zbliża i chyba mi szkodzi :szok:

reklama
Do góry