reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ja czasem ograniczę sól do zera. .... tez biała śmierć a po dłuższym czasie mam ciśnienie 90/ 60 i lekarz mi karze zacząć solić troszkę .....
Teraz cukier. ..... zjadam 1 ciasteczko hi i pół łyżeczki brązowego do kawy i czarną czekoladę. .... i chyba tez mi szkodzi. ....
Od 2 dni ledwo stoję wczoraj poszłam spać o 18 i do 5.30 spałam. ....
Za zdrowa dieta mi nie służy :eek:
Soli tez nie używam, zamiast wole np czosnek granulowany, papryka a najlepsza jest kurkuma :)
Matko z takim ciśnieniem to ja bym z łóżka nie wstała[emoji14]Kurcze niby nie dajmy się zwariować, ale jak czytam ile syfu i chemii jest w jedzeniu,to mam ochotę wyprowadzić się na wieś i sama sobie wszystko hodować ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
[QUOTWyE="katharina203, post: 14169912, member: 163113"]Czy ktoras z was miala dawke puregonu 112.5? ...bo ja mam i tak nie wiem jak ucelowac bo na podzialce jest 100 a potem 125 a pomiedzy tym dwie kreski i nie wiem czy na tej pierwszej czy drugiej ustawic
Wydaje mi sie ze to mialo byc 125..moze lepuej zadzwon do lekarza i zapytaj...?[/QUOTE]
Pytalam juz na wizycie...112.5 :(

Dziś pierwsza doba, zaplodnilo się 5. Jutro po 9 rano będę wiedzieć czy się dzielą. I wizytę mam jutro na 14.20 . Trzymajcie kciuki żeby się ladnie dzieliły .

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Widzisz a tak sie martwiłas ;) zaciskam kciuki za cała piątkę [emoji6][emoji110]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Soli tez nie używam, zamiast wole np czosnek granulowany, papryka a najlepsza jest kurkuma :)
Matko z takim ciśnieniem to ja bym z łóżka nie wstała[emoji14]Kurcze niby nie dajmy się zwariować, ale jak czytam ile syfu i chemii jest w jedzeniu,to mam ochotę wyprowadzić się na wieś i sama sobie wszystko hodować ;)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
No ja wstałam z łóżka po 12 h i mówię posprzątam łazienkę o 5.30 hi bo jak wrócę z pracy to pewnie usne zaraz ...... no i posprzątam i energia się skończyła hihihi i znów w pracy stoję i patrze co jest do zrobienia i zrobię może jutro. ..... nie mogę usiąść bo boje się ze usne :laugh2: .
Musze zjeść tłustego solonego setka krwistego czuje ze mi się poprawi. .... dziś mam uderzenia gorąca :errr: .......
@ się zbliża i chyba mi szkodzi :szok:

reklama
Do góry