reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Gosia, jesli skacze cukier, to odstawienie niektóch owoców pomaga. mamy ich tyle do wyboru, że jak zrezygnujemy np. z bananów, to nic się nie stanie ;) Poza tym nie powinno się ich jesc po 18 ;)
Jak skacze cukier to rozumiem ale Beatka chyba nie ma tym problemu. Najgorsze jest to ze sie wie ze po 18 nie powinno sie jesc owocow ale wlasnie wtedy jest na nie taka ochota :)

Przed punkcja nie wolno brac, nie wolno brac nawet lekow na przeziębienie. Ja wzięłam jakis gripex czy cos w tym stylu i powiedział, ze mam więcej nie brac bo te leki zawierają jakis kwas czy cos co wpływa na rozrzedzenia krwi i mogą byc problemy przy punkcji.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tak zabronione przed kazdym zabiegiem ktory wiaze sie z jakimkolwiek najmnieszym krwawieniem. Tabletki maja kwas acetylosalicylowy ktory powoduje rozrzedzenie krwi ktore w trakcie zabiegu moze doprowadzic do krwotoku a w konsekwencji do wykrwawienia sie bo nie jest latwo taki krwotok opanowac.

Hej!
Po wczorajszym rozczarowaniu zaczęłam się zastanawiać co dalej... Kłębi mi się sporo myśli w głowie...
U mnie na razie cisza, leki odstawiłam, więc pewnie za kilka dni @.
Dziewczyny chciałam Was zapytać po jakim czasie można znowu podejść do stymulacji?
Krwawienie z odstawienia czyli to co teraz będziesz mieć i z następnym możesz zacząć jeśli wszystko jest ok

Dziewczynki powodzenia dzisiaj na wizytach :) co do pierogow to pochłanialam duże ilości ;) ale też ananasa 4 dni przed i 3 dni po transferze :)

Jak skacze cukier to rozumiem ale Beatka chyba nie ma tym problemu. Najgorsze jest to ze sie wie ze po 18 nie powinno sie jesc owocow ale wlasnie wtedy jest na nie taka ochota :)
Nie mam i uwielbiam wszystkie owoce, mogłabym jeść kilogramami. Ale niestety mam czasami rozstroje żołądka :(
Im mniej cukru tym lepiej

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
[QUOTWyE="katharina203, post: 14169912, member: 163113"]Czy ktoras z was miala dawke puregonu 112.5? ...bo ja mam i tak nie wiem jak ucelowac bo na podzialce jest 100 a potem 125 a pomiedzy tym dwie kreski i nie wiem czy na tej pierwszej czy drugiej ustawic[/QUOTE]
Wydaje mi sie ze to mialo byc 125..moze lepuej zadzwon do lekarza i zapytaj...?

Do góry