reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej..ja już po.. krwotoczne się wchłonęły, została tylko jedna. Zmniejszyła się z 5 do 2 cm i jeszcze przez 10 dni mam brać antyki. Jest szansa że się wchłonie do końca.
Sis tą mam na prawym jajniku. Na lewym mam endometrialną, ok 5/6 cm i jajnik nie wygląda dobrze. Lekarka powiedziała że tym razem liczymy na prawy jajnik a jak na lewym coś się pokaże to będzie bosko. Na kolejną operację mnie nie wyśle bo razem z tą torbielą wycięliby mi jajnik :(
Gosia, wpisz mnie proszę na 25 lipca na kontrolę.

No ja wstałam z łóżka po 12 h i mówię posprzątam łazienkę o 5.30 hi bo jak wrócę z pracy to pewnie usne zaraz ...... no i posprzątam i energia się skończyła hihihi i znów w pracy stoję i patrze co jest do zrobienia i zrobię może jutro. ..... nie mogę usiąść bo boje się ze usne :laugh2: .
Musze zjeść tłustego solonego setka krwistego czuje ze mi się poprawi. .... dziś mam uderzenia gorąca :errr: .......
@ się zbliża i chyba mi szkodzi :szok:
Ja dziś mam to samo :)
Właśnie leżę w pracy,w pokoju relaksu,na dużej pufie i próbuje się zebrać w sobie[emoji14]A ja głupia dziś tylko rybę :(
Dobrze,że idę dziś na ta akupunkture to może jakoś mnie postawi na nogi ;)
Ale czuje,ze dziś szybko padne :(

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Eve87 mnie tez od wczoraj boli...
Marzen mi jedna robila dziwne rzeczy podczas podzialu. powiedzieli, ze sie nie nadaje do transfreru, ale nic wiecej. Nie martw sie na zapas [emoji4]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jutro zadecyduja. Dziewczyny w tych 7 pobranych komórkach jedna była atypowa . Czy słyszalyście coś na ten temat? Bo wujek Google mówi że to rakowe :/

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Oj nie czytaj internetu :)
Jeżeli coś się działo z komórka to może po prostu ci jej nie podadzą :)
Nie martw się, masz 5 Kropkow i oby się pięknie dzieliły ;)
Jutro się wszystkiego dowiesz :)

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja czasem ograniczę sól do zera. .... tez biała śmierć a po dłuższym czasie mam ciśnienie 90/ 60 i lekarz mi karze zacząć solić troszkę .....
Teraz cukier. ..... zjadam 1 ciasteczko hi i pół łyżeczki brązowego do kawy i czarną czekoladę. .... i chyba tez mi szkodzi. ....
Od 2 dni ledwo stoję wczoraj poszłam spać o 18 i do 5.30 spałam. ....
Za zdrowa dieta mi nie służy :eek:
Ja mam 90-100/ 70-80 normalnie codziennie jak juz mi do 140 podskoczy to sie czuje jakbym udaru miala dostac. Wiec nirstety 1 kawa z rana musi zostac bo inaczej nie fujcjonuje :)

reklama
Do góry