reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Wujek gogle 10 lat temu mówił ze umrę. .... a mam się prawie świetnie . Zostaw ten internet ja Cię proszę !!!!Jutro zadecyduja. Dziewczyny w tych 7 pobranych komórkach jedna była atypowa . Czy słyszalyście coś na ten temat? Bo wujek Google mówi że to rakowe :/
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
pisanka89
Tak tak usluguje żonie hahaco za radość stary w końcu wrócił już zastaje. ?
BeataWarszawa
Jak cytologie miałaś ok,czystość itp to nie masz się póki co czym martwić.
Daj znać jutro po wizycie.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka
A więc zdechly tfu paskudny!Hej..ja już po.. krwotoczne się wchłonęły, została tylko jedna. Zmniejszyła się z 5 do 2 cm i jeszcze przez 10 dni mam brać antyki. Jest szansa że się wchłonie do końca.
Sis tą mam na prawym jajniku. Na lewym mam endometrialną, ok 5/6 cm i jajnik nie wygląda dobrze. Lekarka powiedziała że tym razem liczymy na prawy jajnik a jak na lewym coś się pokaże to będzie bosko. Na kolejną operację mnie nie wyśle bo razem z tą torbielą wycięliby mi jajnik
Gosia, wpisz mnie proszę na 25 lipca na kontrolę.
Ja mam endometrialna na lewym i krwotoczna tez na lewym prawy po operacji ostatnio dał znaki życia ale nie wiem na który mam liczyć
A już wiesz coś o stymulacji. ? Dawki .? Leki. ?
Ewunka
To nazywasz stresująca praca z pokojem relaxu hihihi świat zwariowałJa dziś mam to samo
Właśnie leżę w pracy,w pokoju relaksu,na dużej pufie i próbuje się zebrać w sobie[emoji14]A ja głupia dziś tylko rybę
Dobrze,że idę dziś na ta akupunkture to może jakoś mnie postawi na nogi
Ale czuje,ze dziś szybko padne
Ewunka
To ja mam zawsze 120/ 80 chyba że coś usłyszę teściową to 350 / 200Ja mam 90-100/ 70-80 normalnie codziennie jak juz mi do 140 podskoczy to sie czuje jakbym udaru miala dostac. Wiec nirstety 1 kawa z rana musi zostac bo inaczej nie fujcjonuje
BeataWarszawa
Taaa niby teraz pracodawcy tacy pro sąTo nazywasz stresująca praca z pokojem relaxu hihihi świat zwariował
Nie daj się zwieść
reklama
Ewunka
Czystosc i cytologie mam z marca ok, krew na stan zapalny miałam w poniedziałek robiona tez ok.
Ona poprustu była dziwna. .......
i nic poza tym.
Miała prawo do tego dziwne witaminy jadlas.
Nie szukaj dziury w całym !!!!!
Wszystko idzie dobrze a ty na sile szukasz guza
Marzenko ogarnij się !!!!!
Raz dwa !
Podziel się: