reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Jutro zadecyduja. Dziewczyny w tych 7 pobranych komórkach jedna była atypowa . Czy słyszalyście coś na ten temat? Bo wujek Google mówi że to rakowe :/

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Wujek gogle 10 lat temu mówił ze umrę. .... a mam się prawie świetnie . Zostaw ten internet ja Cię proszę !!!!

Hej..ja już po.. krwotoczne się wchłonęły, została tylko jedna. Zmniejszyła się z 5 do 2 cm i jeszcze przez 10 dni mam brać antyki. Jest szansa że się wchłonie do końca.
Sis tą mam na prawym jajniku. Na lewym mam endometrialną, ok 5/6 cm i jajnik nie wygląda dobrze. Lekarka powiedziała że tym razem liczymy na prawy jajnik a jak na lewym coś się pokaże to będzie bosko. Na kolejną operację mnie nie wyśle bo razem z tą torbielą wycięliby mi jajnik :(
Gosia, wpisz mnie proszę na 25 lipca na kontrolę.
A więc zdechly tfu paskudny!
Ja mam endometrialna na lewym i krwotoczna tez na lewym prawy po operacji ostatnio dał znaki życia ale nie wiem na który mam liczyć o_O
A już wiesz coś o stymulacji. ? Dawki .? Leki. ?

Ja dziś mam to samo :)
Właśnie leżę w pracy,w pokoju relaksu,na dużej pufie i próbuje się zebrać w sobie[emoji14]A ja głupia dziś tylko rybę :(
Dobrze,że idę dziś na ta akupunkture to może jakoś mnie postawi na nogi ;)
Ale czuje,ze dziś szybko padne :(

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
To nazywasz stresująca praca z pokojem relaxu :o:ohihihi świat zwariował :D

reklama
Czystosc i cytologie mam z marca ok, krew na stan zapalny miałam w poniedziałek robiona tez ok.

Ona poprustu była dziwna. .......
i nic poza tym.
Miała prawo do tego dziwne witaminy jadlas.
Nie szukaj dziury w całym !!!!!
Wszystko idzie dobrze a ty na sile szukasz guza :)
Marzenko ogarnij się !!!!!
Raz dwa !

Do góry