reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie mam i uwielbiam wszystkie owoce, mogłabym jeść kilogramami. Ale niestety mam czasami rozstroje żołądka :(
Im mniej cukru tym lepiej

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe jak sie najesz czeresni albo sliwek to rozstroj zoladka nie jest od cukru tylko zawartych w nich pektyn ktore tez sa zdrowe bo naturalnie oczyszczaja organizm ze zlogow :)
Ale oczywiscie twoj wybor ja bym nie rezygnowala z naturalnych witamiek

reklama
Heheh no aż tyle nie jem ;)

Ja zjadam 1 kg czereśni na 2 śniadanie na kolacje z kilo arbuza po obiedzie ze 3 brzoskwinie :laugh2:
A co do cukru. ......
To czy jem 1 ciasteczko czy 1 kg ciasteczek dziennie to poziom cukru mam bez zmian :errr:
Ale cukier to nic dobrego :( smaczne ale lekko nie zdrowe ;) kazała odstawić bo ponoć gospodarka hormonalna ..... niech jej będzie musze się zadowolić narazie 1 ciasteczkiem :D

To cholera dlaczego gin mi kazal :(
Nie wiem nigdy tego nie jadłam .....
Może widzi większe korzyści niż zagrożenie. Na ulotkach różne rzeczy piszą a lekarz ma swoją wizję. ....
Skoro przepisał to chyba wie co robi .
Ja miałam zaznaczone żadnej aspiryny i tego rodzaju tabsow. Nie możesz zadzwonić czy aby na pewno masz brać. ?

Ja zjadam 1 kg czereśni na 2 śniadanie na kolacje z kilo arbuza po obiedzie ze 3 brzoskwinie :laugh2:
A co do cukru. ......
To czy jem 1 ciasteczko czy 1 kg ciasteczek dziennie to poziom cukru mam bez zmian :errr:
Ale cukier to nic dobrego :( smaczne ale lekko nie zdrowe ;) kazała odstawić bo ponoć gospodarka hormonalna ..... niech jej będzie musze się zadowolić narazie 1 ciasteczkiem :D
Tanczysz za wszystkie to może i zjesz coś ;)
A tak poważnie, to cukier tez mam w normie. Nie odmawiam sobie całkowicie,bo organizm tego tez potrzebuje ale staram się maksymalnie ograniczyć.
Jak to mówią-biala śmierć :(

Tanczysz za wszystkie to może i zjesz coś ;)
A tak poważnie, to cukier tez mam w normie. Nie odmawiam sobie całkowicie,bo organizm tego tez potrzebuje ale staram się maksymalnie ograniczyć.
Jak to mówią-biala śmierć :(

Ja czasem ograniczę sól do zera. .... tez biała śmierć a po dłuższym czasie mam ciśnienie 90/ 60 i lekarz mi karze zacząć solić troszkę .....
Teraz cukier. ..... zjadam 1 ciasteczko hi i pół łyżeczki brązowego do kawy i czarną czekoladę. .... i chyba tez mi szkodzi. ....
Od 2 dni ledwo stoję wczoraj poszłam spać o 18 i do 5.30 spałam. ....
Za zdrowa dieta mi nie służy :eek:

reklama
Do góry