reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ale profertil nie na każdego działa. Mojemu mężowi nie pomogło a brał bardzo dlugo

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w sumie nie wiem czy to ten profertil tak bardzo się przyczynił. Na pewno fakt że przestał chorowac i brać antybiotyki. Też długo jadł orzechy brazylijskie i różne dziwne inne suplementy. No trzeba wszytskiego próbować, a nóż coś podziała

reklama
Kobitki ponawiam pytanie...czy podczas stymulacji bralyscie akard?

Przed punkcja nie wolno brac, nie wolno brac nawet lekow na przeziębienie. Ja wzięłam jakis gripex czy cos w tym stylu i powiedział, ze mam więcej nie brac bo te leki zawierają jakis kwas czy cos co wpływa na rozrzedzenia krwi i mogą byc problemy przy punkcji.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej!
Po wczorajszym rozczarowaniu zaczęłam się zastanawiać co dalej... Kłębi mi się sporo myśli w głowie...
U mnie na razie cisza, leki odstawiłam, więc pewnie za kilka dni @.
Dziewczyny chciałam Was zapytać po jakim czasie można znowu podejść do stymulacji?

Hej!
Po wczorajszym rozczarowaniu zaczęłam się zastanawiać co dalej... Kłębi mi się sporo myśli w głowie...
Dziewczyny chciałam Was zapytać po jakim czasie można znowu podejść do stymulacji?
Hej,
mi lekarz kazał czekać 3 miesiące. Pierwsze dwa okresy miałam okropne, podobno organizm musiał się oczyścić. Ten trzeci teraz trwał w sumie może z godzinę i to było bardziej plamienie niż krwawienie. Nie wiem, co jest grane :-/ Ale różni lekarze różnie mówią odnośnie przerwy.

Hej!
Lekarze zalecają odczekać 3-6 cykli. Ja po poronieniu w marcu obecnie jestem przed punkcją, długi protokół, punkcja kiedyś w przyszłym tygodniu

Hej!
U mnie mówili, że po 2 miesiączce można już zacząć stymulacje

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czy ktoras z was miala dawke puregonu 112.5? ...bo ja mam i tak nie wiem jak ucelowac bo na podzialce jest 100 a potem 125 a pomiedzy tym dwie kreski i nie wiem czy na tej pierwszej czy drugiej ustawic

Do góry