reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Ale profertil nie na każdego działa. Mojemu mężowi nie pomogło a brał bardzo dlugo

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w sumie nie wiem czy to ten profertil tak bardzo się przyczynił. Na pewno fakt że przestał chorowac i brać antybiotyki. Też długo jadł orzechy brazylijskie i różne dziwne inne suplementy. No trzeba wszytskiego próbować, a nóż coś podziała

reklama
Kobitki ponawiam pytanie...czy podczas stymulacji bralyscie akard?

Przed punkcja nie wolno brac, nie wolno brac nawet lekow na przeziębienie. Ja wzięłam jakis gripex czy cos w tym stylu i powiedział, ze mam więcej nie brac bo te leki zawierają jakis kwas czy cos co wpływa na rozrzedzenia krwi i mogą byc problemy przy punkcji.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej!
Po wczorajszym rozczarowaniu zaczęłam się zastanawiać co dalej... Kłębi mi się sporo myśli w głowie...
U mnie na razie cisza, leki odstawiłam, więc pewnie za kilka dni @.
Dziewczyny chciałam Was zapytać po jakim czasie można znowu podejść do stymulacji?

Hej!
Po wczorajszym rozczarowaniu zaczęłam się zastanawiać co dalej... Kłębi mi się sporo myśli w głowie...
Dziewczyny chciałam Was zapytać po jakim czasie można znowu podejść do stymulacji?
Hej,
mi lekarz kazał czekać 3 miesiące. Pierwsze dwa okresy miałam okropne, podobno organizm musiał się oczyścić. Ten trzeci teraz trwał w sumie może z godzinę i to było bardziej plamienie niż krwawienie. Nie wiem, co jest grane :-/ Ale różni lekarze różnie mówią odnośnie przerwy.

Hej!
Lekarze zalecają odczekać 3-6 cykli. Ja po poronieniu w marcu obecnie jestem przed punkcją, długi protokół, punkcja kiedyś w przyszłym tygodniu

Hej!
U mnie mówili, że po 2 miesiączce można już zacząć stymulacje

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czy ktoras z was miala dawke puregonu 112.5? ...bo ja mam i tak nie wiem jak ucelowac bo na podzialce jest 100 a potem 125 a pomiedzy tym dwie kreski i nie wiem czy na tej pierwszej czy drugiej ustawic

Do góry