reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny :)
Ale mam dziś fajne, ciążowe towarzystwo :) Mam nadzieję, że to dobry znak i w końcu dołączę do Waszego grona. Cudownych widoków podczas wizyt :-)
Mam nadzieję, że dowiem się dziś co z moim lekarzem, gdzie się podział mój okres i czemu boli mnie podbrzusze. Żeby tylko nie było jakichś przeszkód do stymulacji...

reklama
Hej dziewczyny
Karo bardzo mi przykro :(:(:(
Ilka moze wymyslicie jakis nowy plan? zawsze jest jakies wyjscie, KD, adopcja, ochłoncie i zastanowcie sie dobrze, trzymam za was kciuki:*
Co do profertilu u nas była nieznacza poprawa, ale napewno nie taka, zebym mogla zajsc w ciaze naturalnie, wiec nie na wszystkich działa, aczkolwiek zawsze warto sprobowac.

Karo,ilka bardzo mi przykro ale nie poddawajcie sie chyba juz kazda z nas to przechodzila jest to trudne ale walczymy dalej.

Eee no bez przesady cukier w postaci tabliczki czekolady to ja rozumiem ze trzeba odstawic ale owoce i warzywa to podstawa
Gosia, jesli skacze cukier, to odstawienie niektóch owoców pomaga. mamy ich tyle do wyboru, że jak zrezygnujemy np. z bananów, to nic się nie stanie ;) Poza tym nie powinno się ich jesc po 18 ;)

reklama
Do góry