reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kurdę to naprawdę super poprawa była. Muszę zacząć podsuwać Małżowi te orzechy brazylijskie :) Ciekawe w sumie,bo u niego cała ta lista którą wtedy dostał nie zrobiła prawie żadnej różnicy..

Ja mam z kolei Clexane i mam brać 'do odwołania'.Na następny pt umówiłam się od razu do lekarza ustalić co dalej w zależności od wyniku bety.

Gosia a wiesz może czy u nas w klinice robię betę? Jest w ogóle choć jedna wliczona w pakiet? Nie pomyślałam w sumie,żeby spytać.
Tak poprawa jest spora az lekarz sie zdziwil i nie wiedzial co powiedziec :)
Beta robia w artemidzie niestety kazda platna. Ja robilam w diagnostyce dopiero ostatnia w artemidzie

reklama
Głowa do góry!!! Dokładnie. Masz zarodki i to bardzo dobrze! WIem że ciężko jest się pogodzić ale głowa do góry i dalej walcz o swoje. Z mojego doświadczenia dla męża mogę zaproponować Ci tabletki profertil. Mój M je łyka i jakość nasienia sie poprawiła, on miał problem z morfologią, ale było to też spowodowane częstym braniem antybiotyków i dużo pietruszki!!!
Ale profertil nie na każdego działa. Mojemu mężowi nie pomogło a brał bardzo dlugo

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymamy kciuki za donte wiesci i piekne widoki na wizytach :)

Wakacje w koncu sa wakacje !! :D
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :) :D
Lipiec bedzie jeszcze bardziej szczesliwy niz czerwiec :) ;)

Trzymamy kciuki za dzieciaczki madziongi

Do zbycia marvelon 17 szt jesli ktos potrzebuje marzen88 z checią sie pozbedzie :)

14: koralik83 - wizyta kontrolna w klinice
14: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14:butterfly1331-wizyta w klinice przed stymulacja
14:KasiaAnna - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14:Truskawka89- wizyta serduszkowa

15:N@t@li@89 - wizyta w nowej klinice i nowy plan dzialania
17:husan- kontrola przed criotransferem
18: natula - betowanie 1
18:katherina203- kontrola w trakcie stymulacji
19: kilosierra- betowanie 1
20:nieagatka - betowanie 1
21: eve87- betowanie 1
22:anika11 -wizyta u gin prowadzącego ciążę
23:jagodaaga- betowanie 1
25: lile- kontrola w trakcie stymulacji
26:ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
27:Nikaaa - na świecie pojawia się ukochany synuś

Sierpień
4: MartiniM - wizyta u gin prowadzacego ciążę
8: pisanka89- kontrola u gin prowadzącego ciążę
31: Ewunka - wizyta kontrolna przed

Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie dzialo tej jesieni :)

Ewunka -rozpoczecie stymulacji
gosia321- rozpoczecie stymulacji
Falka- rozpoczecue stymulacji
BeataWarszawa - rozpoczecie stymulacji

Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac :)
;):D
♡♡♡♡♡

Ostatnia edycja:
Ja naturalne, ew. koktajl na niej robię ze świeżymi owocami. Kupnych jogurtów/maślanek nie jem od jakiegoś czasu.

Aaaa co prawda nie 19 ale z 10 pierogów z jagodami właśnie zjadłam plus Małż wróci to będzie karpatka na deser czyli jestem już praktycznie w ciąży :DDD

Ja miałam podany jeden zarodek mimo,że mieliśmy jeszcze jedną blastkę.
Ale musisz tak przez tydzień przynajmniej :laugh2::laugh2:

Wiem co czujesz kochana
emoji20.png
przykro mi ,u mnie w dodatku maz ze mną nie gada , bo juz sie nastawił na tak
emoji17.png
to był nasz 6 transfer i 3 stymulacja z ministerstwa . A jak zaczęłam mowić , ze może prywatnie to powiedział , ze kolejny raz juz nie chce przez to przechodzić koniec i kropka
emoji17.png
wiec raczej potomstwa nie bedzie .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Daj mu trochę czasu albo szczel go w łep odrazu! !!!!! No jeszcze fochow męża Co brakowało . Mialas juz 3 pełne procedury 6 transferów to duuuuuzo ja nie wiem ile ja mogę znieść i kiedy powiem sobie dość ...... ale jeśli czujesz ze dasz radę i fundusze pozwalają walcz bo jak strasznie to nie zabrzmi to był dobry znak coś zaczęło się dziać po tylu latach! !!!!
Może warto spróbować .....
Ochlon i na spokojnie przemysl

reklama
Do góry