reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ale to była krew tylko , ze skapsza ? Tak to rozumiem , bo ja np jak mam plamienie to nie ma jeszcze krwi tylko takie jakby "czyszczenie " i po czasie pojawia sie krew i tez mam skąpe miesiączki naturalnie .Tylko , ze widzę różnice .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Czesc dziewczyny ☺ ostatnio malo tu bywalam ale czasu zawsze malo. Wlasnie wybieram sie na wizyte i zobaczymy kiedy criotransfer ☺
Zycze milej niedzieli

Dziewczyny czy jest takie cos ze do ktorejs godziny w danym dniu jak sie dostanie @ to sie liczy jako 1 dc a po tej godzinie juz 1dc jest w nastepnym dniu? Czy nawet jak krew sie pojawi no o 20godz to tez juz jest 1dc?
Ja ostatnio jak mialam wizyte o 18 to gdzies o 15 dostalam @ i u mnie 1 dzien to zawsze plamienie a tym bardziej mam skape to kazal mi przyjsc na 12dc i pytalam czy plamienie moge uznac jako 1dc to powiedzial ze tak. Wiec teraz nawet plamienie uwazam za 1dc

Ja ostatnio jak mialam wizyte o 18 to gdzies o 15 dostalam @ i u mnie 1 dzien to zawsze plamienie a tym bardziej mam skape to kazal mi przyjsc na 12dc i pytalam czy plamienie moge uznac jako 1dc to powiedzial ze tak. Wiec teraz nawet plamienie uwazam za 1dc
I ten dzien co dostalas o 15 @ to byl juz 1dc?

dr kazał mi przyjść na wizytę w piątek i dopiero w recepcji się dowiedziałam ze zaczyna urlop od piątku wiec umówiła mnie do dr Orlickiego ale dziś mi to nie dało spokoju i zadzwoniłam się przepisać na czwartek do dr Grettki i jak pytałam kiedy wróci z urlopu to pani mi powiedziała ze zakończył z provita współpracę i po urlopie już nie wraca. Chciałam się umówić do Manki albo Pelagi ale mają podobno mnóstwo pacjentow i nie zapisują do nich. Jak będę chciała zmienić lekarza prowadzącego, a będę musiała, to pierwsza wizyta znowu 200 zł płatna jako wstępna w leczeniu mimo iz za półtora tygodnia mam mieć punkcje. W czwartek będę musiała o wszystko doktora popytać i poprosić o recepty na leki po transferze. Szkoda ze o takich rzeczach człowiek dowiaduje się
Dziwne . Chociaż teraz, kiedy już wiem, jak to wygląda, to nie stresuje mnie to specjalnie. Punkcję robił mi dr Mańka, przy transferze miałam szczęście i trafiłam na dr Grettkę, ale tak naprawdę lekarz prowadzący przepisuje tylko leki, robi podglądy etc., a potem wszystko zależy od tego,kto ma dyżur. Ewentualny sukces zależy od innych czynników. Nie będę się tym stresować i tak tego stresu jest już dużo. A te 200 zł też nie mają znaczenia przy wszystkich kosztach. Zobaczę,czego się dowiem w czwartek. Ale dzięki za info :)
A jaki u Was jest problem? I czemu zmieniłaś klinikę?

Ewunka, jesteś cudotwórcą. @ przyszła wczoraj wieczorem. Bardzo Cię proszę o tańce w dniu punkcji i transferu, gdy będę szła po nasze bliźniaki :)
Strasznie mnie to cieszy myślałam o Tobie i ciepłe myśli w Twoja stronę słałam a i dołączyłam Cię do wieczornej modlitwy . Chyba naprawdę zapisze się na balet :D ujjjj chcesz bliźniaki :D będę musiała dodać kilka obrotów :D

reklama
Mamy weekend ale i tak trzymamy kciuki✊✊✊✊

Wakacje w koncu sa wakacje !! :D
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :) :D
Lipiec bedzie jeszcze bardziej szczesliwy niz czerwiec :) ;)

Trzymamy kciuki za dzieciaczki madziongi

Do zbycia marvelon 17 szt jesli ktos potrzebuje marzen88 z checią sie pozbedzie :)

10: husann - wizyta przed transferem

11:katharina203 - wizyta w klinice poczatek stymulacji
11: kajka89- wizyta u gin prowadzacego ciążę
12:malina_29- wizyta pęcherzykowa
12:katharina203- wizyta w klinice początek stymulacji
13: karo0202- betowanie
14: koralik83 - wizyta kontrolna w klinice
14: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14:butterfly1331-wizyta w klinice przed stymulacja
14:KasiaAnna - wizyta u gin prowadzącego ciążę
14:Truskawka89- wizyta serduszkowa
15:N@t@li@89 - wizyta w nowej klinice i nowy plan dzialania