reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A mam jeszcze pytanie co do samego zapłodnienia. Z kim uzgadniajaś, przepraszam ze przez Ty ale tak jest wygodniej;-), wszystkie kwestie dotyczące zabiegu. Z uwagi na to ze jest to nasze 3 podejście, drugie skończyło się poronieniem:-(, chcemy skorzystać z dodatkowych podłoży, chcemy primo vision. Te wszystkie szczegóły ustalalas z Grettka? Jakbym wiedziała że tak będzie to od razu bym się do dr manki umówiła:-( jakie to jest wszystko głupie i smutne a my cały czas czekamy na ten upragniony moment...

reklama
Hej!
Tak, leczę się u dr Grettki. Czy to znaczy,że po urlopie już nie wróci? Miałam wizytę 2 tyg. temu i powiedział mi, że wyjeżdża na 2 tygodnie, potem wraca- nawet ustalaliśmy wstępnie, kiedy będę miała transfer. W czwartek się przekonam. Do kogo teraz się umówiłaś?
Tańce hulańce :tak: wykonane żar z nieba to myślę że na dziś powinna być i mam nadzieje z z tym lekarzem okaże się jednak ze wróci :szok:

Dziewczyny czy jest takie cos ze do ktorejs godziny w danym dniu jak sie dostanie @ to sie liczy jako 1 dc a po tej godzinie juz 1dc jest w nastepnym dniu? Czy nawet jak krew sie pojawi no o 20godz to tez juz jest 1dc?

Dziewczyny czy jest takie cos ze do ktorejs godziny w danym dniu jak sie dostanie @ to sie liczy jako 1 dc a po tej godzinie juz 1dc jest w nastepnym dniu? Czy nawet jak krew sie pojawi no o 20godz to tez juz jest 1dc?

Ja zawsze liczę jako 1 dc , jeśli @ dostanę do godz 12 .00, jeśli po południu to od następnego dnia ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja zawsze liczę jako 1 dc , jeśli @ dostanę do godz 12 .00, jeśli po południu to od następnego dnia ;)

Bo sie tak zastanawiam czy jak np do 15godz nie dostane @ to moge wyjechac do siostry do innego miasta i nie martwic sie ze jak dostane @ pod wieczor to bede musiala wracac do mojego miasta zeby jutro iść do gin ( bo mam przyjsc 2dc)

Moim zdaniem spokojnie możesz jechać jeśli nie dostaniesz ;) lekarka moja mi tak tłumaczyła i trzymam sie tego od lat ;) póki co żaden lekarz nigdy mi nie powiedział , ze zle liczę ;)

reklama
Tylko pamiętaj , ze plamienie to nie 1dc (miesiączka musi sie rozkręcić )jeśli dostaniesz w nocy to 1 dc zaczynasz rano ;)

Ale ja jestem po antykoncepcji i ostatnio tez mialam tylko plamienie przez 5dni a nie prawdziwe zalanie krwia :). 1 dzien uzywalam podpaski a potem wkladki takie skape bylo to plamienie. To jak mam wtedy liczyc?

Do góry