reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja jestem cicho, bo jest 36C i umieram [emoji12] a poza tym od wczoraj mam czkawke! Pierwszy raz od lat i mam ja prawie caly dzien co chwile. Masakra jakie to wkurzajace!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Witam. Jestem tutaj nowa. Jestem w trakcie stymulacji przed in vitro(podejście nr 3, 1 w Provicie). Czy też leczysz się u doktora Grettki? Przepraszam ale nie czytałam wcześniejszych wpisów ale wnioskując po urlopie od piątku to pewno tak. Dzis pani w rejestracji mi udzieliła informacji że niestety doktor kończy wsólpracę z Provita:( ja osobiście czuję się trochę oszukana bo za półtora tygodnia gdzies mam mieć punkcję i nie mam lekarza prowadzącego. Ostatnia szansa na wizytę u niego to czwartek:( straszne to jest
Hej!
Tak, leczę się u dr Grettki. Czy to znaczy,że po urlopie już nie wróci? Miałam wizytę 2 tyg. temu i powiedział mi, że wyjeżdża na 2 tygodnie, potem wraca- nawet ustalaliśmy wstępnie, kiedy będę miała transfer. W czwartek się przekonam. Do kogo teraz się umówiłaś?

reklama
Hej!
Tak, leczę się u dr Grettki. Czy to znaczy,że po urlopie już nie wróci? Miałam wizytę 2 tyg. temu i powiedział mi, że wyjeżdża na 2 tygodnie, potem wraca- nawet ustalaliśmy wstępnie, kiedy będę miała transfer. W czwartek się przekonam. Do kogo teraz się umówiłaś?
dr kazał mi przyjść na wizytę w piątek i dopiero w recepcji się dowiedziałam ze zaczyna urlop od piątku wiec umówiła mnie do dr Orlickiego ale dziś mi to nie dało spokoju i zadzwoniłam się przepisać na czwartek do dr Grettki i jak pytałam kiedy wróci z urlopu to pani mi powiedziała ze zakończył z provita współpracę i po urlopie już nie wraca. Chciałam się umówić do Manki albo Pelagi ale mają podobno mnóstwo pacjentow i nie zapisują do nich. Jak będę chciała zmienić lekarza prowadzącego, a będę musiała, to pierwsza wizyta znowu 200 zł płatna jako wstępna w leczeniu mimo iz za półtora tygodnia mam mieć punkcje. W czwartek będę musiała o wszystko doktora popytać i poprosić o recepty na leki po transferze. Szkoda ze o takich rzeczach człowiek dowiaduje się

Do góry