reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kajka oby tak było, ja bede miec podaną tylko 1 blastkę.
Martini ale to byl 3 transfer z jednej stymulacji?

hej Dziewczyny mam pytanie moze wiecie czy do crio jest potrzebna obecnosc meza bo moj bedzie musial wyjechac i nie wiem czy bedzie musial byc bo ostatnio przy transferze musial orientujecie sie ja mam w prawdzie wizyte kontrolna w 15dc narazie czekam na @

Po nocy jest lepiej. Teraz tylko plamienie - brązowo - różowe. Nie biorę na razie żadnych leków. Kolejna wizyta 20.06, jutro tylko badanie męża.
A co u Ciebie - na czym stanęło- kiedy kolejna wizyta? Bo chyba mi to umknęło :-(
Nic Ci nie unknelo bo ja jeszcze nie mam wizyty najpierw kazali czekać 14 dni bo system musi zauważyć że nie mam pozytywnej bety i musze dostać datę na kolejną wizytę u lekarza .***** termin bety był wczoraj i dalej nie mam wizyty. ..... kazali przyjechać do szpitala z wypisem z punkcji dziś pojedzie mąż bo ja jestem w pracy .a jak nic nie załatwi dziś to ja wezmę jutro wolne i tam pojadę STRASZNIE ZŁA :evil:
Tylko jeszcze nie wiem gdzie :confused: bo 1 szpital u moim mieście mnie symuluje a 2 szpital VW Madrycie robi punkcie i transfer. Zazwyczaj jestem spokojna i przyzwyczaiłam się ze w Hiszpanii wszystko można zrobić jutro nie ma pośpiechu. ..... ale już jestem lekko wku. ....

hej Dziewczyny mam pytanie moze wiecie czy do crio jest potrzebna obecnosc meza bo moj bedzie musial wyjechac i nie wiem czy bedzie musial byc bo ostatnio przy transferze musial orientujecie sie ja mam w prawdzie wizyte kontrolna w 15dc narazie czekam na @
Rybka, byc nie musi ale w takim razie musicie wcześniej razem podjechac i w obecnosci lekarza papiery podpisac.Przynajmniej u mnie tak bylo.

reklama
Do góry