reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Nie umiem odpowiedzieć na to pytanie ale myślę że tak.Yhy no tak w sumie skoro nie dzwonili wczoraj to znaczy ze tez nie jest zle bo jeszczw cos sie tam najwidoczniej dzieje. Jakby nic sie nie dzielilo to by zadzwonili wczoraj prawda ?
D
Deleted member 134305
Gość
Kajka oby tak było, ja bede miec podaną tylko 1 blastkę.
Martini ale to byl 3 transfer z jednej stymulacji?
rybka14
hej Dziewczyny mam pytanie moze wiecie czy do crio jest potrzebna obecnosc meza bo moj bedzie musial wyjechac i nie wiem czy bedzie musial byc bo ostatnio przy transferze musial orientujecie sie ja mam w prawdzie wizyte kontrolna w 15dc narazie czekam na @
najki
Pogoń ich nooooOooo czyli jedzie ode mnie
Ewunka
Nic Ci nie unknelo bo ja jeszcze nie mam wizyty najpierw kazali czekać 14 dni bo system musi zauważyć że nie mam pozytywnej bety i musze dostać datę na kolejną wizytę u lekarza .***** termin bety był wczoraj i dalej nie mam wizyty. ..... kazali przyjechać do szpitala z wypisem z punkcji dziś pojedzie mąż bo ja jestem w pracy .a jak nic nie załatwi dziś to ja wezmę jutro wolne i tam pojadę STRASZNIE ZŁAPo nocy jest lepiej. Teraz tylko plamienie - brązowo - różowe. Nie biorę na razie żadnych leków. Kolejna wizyta 20.06, jutro tylko badanie męża.
A co u Ciebie - na czym stanęło- kiedy kolejna wizyta? Bo chyba mi to umknęło :-(
Tylko jeszcze nie wiem gdzie bo 1 szpital u moim mieście mnie symuluje a 2 szpital VW Madrycie robi punkcie i transfer. Zazwyczaj jestem spokojna i przyzwyczaiłam się ze w Hiszpanii wszystko można zrobić jutro nie ma pośpiechu. ..... ale już jestem lekko wku. ....
Ewunka
Raczej nie musi .Osobiście tylko robaki musi oddaćhej Dziewczyny mam pytanie moze wiecie czy do crio jest potrzebna obecnosc meza bo moj bedzie musial wyjechac i nie wiem czy bedzie musial byc bo ostatnio przy transferze musial orientujecie sie ja mam w prawdzie wizyte kontrolna w 15dc narazie czekam na @
koralik83
Rybka, byc nie musi ale w takim razie musicie wcześniej razem podjechac i w obecnosci lekarza papiery podpisac.Przynajmniej u mnie tak bylo.hej Dziewczyny mam pytanie moze wiecie czy do crio jest potrzebna obecnosc meza bo moj bedzie musial wyjechac i nie wiem czy bedzie musial byc bo ostatnio przy transferze musial orientujecie sie ja mam w prawdzie wizyte kontrolna w 15dc narazie czekam na @
MartiniM
Nie , z drugiej.Kajka oby tak było, ja bede miec podaną tylko 1 blastkę.
reklama
Podziel się: