reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
hej Dziewczyny mam pytanie moze wiecie czy do crio jest potrzebna obecnosc meza bo moj bedzie musial wyjechac i nie wiem czy bedzie musial byc bo ostatnio przy transferze musial orientujecie sie ja mam w prawdzie wizyte kontrolna w 15dc narazie czekam na @
Przy crio nie musi byc, ale na tej wcZeśniejszej wizycie koniecznie podpiszcie papiery o zgodzie na rozmrozenie. Powodzenia :)

Napisane na GT-I8160 w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki dziś się przekonasz ze lekarz się nie pomylił i będą śliczne jajeczka .A i lek podawany rano ma też najki to chyba taka w nowum praktyka.
Czekam na relacje jajeczka śliczne i endonetrium 5 poproszę

Ewunka, dzieki za pamięć i ciepłe słowa. Jestem spokojna na razie, co ma byc to bedzie, myśle sobie ze moze tym razem wystarczy jedno jajeczko;) no wiem ze Najki tez tak ma, zaraz sie bede zbierac na wizytę.
Ty widze ze masz tez niezły trening wytrzymałościowy ile mozna czekać... Czekanie jest straszne, niestety my jestesmy na nie wiecznie skazane, na swoja kolej, na okres, o becie nie wspominam, wiec jeszcze na sporo rzeczy będziesz musiała czekać, trenuj cierpliwość:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Nie , z drugiej.
ja z tej stymulacji mam jeszcze 4 blastki to moze mam jednak jakies szanse, bo jak w wiekszosci widze, ze najpozniej za 5 transferem sie udaje, a ja mam jeszcze przeciez 4 komórki zamrozone. moze nie bedzie tak najgorzej, strasznie boje sie znow tego oczekiwania po transferze, chyba to jest najgorsze oraz dzien testu...

Ewunka, dzieki za pamięć i ciepłe słowa. Jestem spokojna na razie, co ma byc to bedzie, myśle sobie ze moze tym razem wystarczy jedno jajeczko;) no wiem ze Najki tez tak ma, zaraz sie bede zbierac na wizytę.
Ty widze ze masz tez niezły trening wytrzymałościowy ile mozna czekać... Czekanie jest straszne, niestety my jestesmy na nie wiecznie skazane, na swoja kolej, na okres, o becie nie wspominam, wiec jeszcze na sporo rzeczy będziesz musiała czekać, trenuj cierpliwość:)

Ja z natury jestem spokojna cierpliwa i miła :laugh2:są rzeczy których się nie przyspieszy ...... ale w przypadku gdy jakaś franca zapomniała wcisnąć guzik w komputerze to już nie jestem miła. Nie nie mowie że chce wizytę na jutro bo chce zacząć już. ..... jest kolejka idę panstwowo musze czekać .Ale ja chce ta jebana datę znać chodźmy toku miał być grudzień :growl:.

No to sytuacja trochę opanowana :rolleyes: bardzo się ciesze .
A szyjka dalej 3 .? Żywią cie zupa czy kroplowka. ? Malutki dalej na sterydach. ?
Czesia Zych dziewczyna ociąga poród bo wie że Ty jesteś po niej :rolleyes:
A jak się czujesz .? Ja myślę o Was dzień i noc pisz do nas częściej proszę

Dzień dobry - oby dobry bo coś dzisiaj kiepsko u mnie z samopoczuciem. Niedobrze mi, słabo i juz kilka skurczy zaliczyłam :-/

Żywią mnie już normalnie, jedzenie tu mają wyśmienite - wybierasz sobie z karty restauracyjnej.
Młody miał 2 dawki sterydów i tyle.
Dają mi od kilku dni zastrzyki przeciwzakrzepowe.
Szyjki nie chcą sprawdzać żeby nie pogorszyć. Dopóki nie ma silnych skurczy to szyjka się nie zmieni

Jestem przerażona tym co tu się dzisiaj wydarzyło!
Jakaś dziewczyna pod szpitalem zaczęła krzyczeć "baby is down! Baby is down!".
Wyjrzałam przez okno i leży na trawie z nogami rozszerzonym, majtki w kolanach i nagle jej dzidziuś wyskoczył! !!!! Wyleciał na trawę!!!!wtedy przybiegli wszyscy z recznikami, workami. Nie było słychać płaczu :-( jestem przerażona że mi się może tak przytrafić :-(((

ja z tej stymulacji mam jeszcze 4 blastki to moze mam jednak jakies szanse, bo jak w wiekszosci widze, ze najpozniej za 5 transferem sie udaje, a ja mam jeszcze przeciez 4 komórki zamrozone. moze nie bedzie tak najgorzej, strasznie boje sie znow tego oczekiwania po transferze, chyba to jest najgorsze oraz dzien testu...
Masz 4 komorki czy 4 zarodki ? Bo to ogromna roznica, bo w 1 poscie napisalas i o tym i o tym , no chyba ze masz i to i to to super :)

reklama
Dzień dobry - oby dobry bo coś dzisiaj kiepsko u mnie z samopoczuciem. Niedobrze mi, słabo i juz kilka skurczy zaliczyłam :-/

Żywią mnie już normalnie, jedzenie tu mają wyśmienite - wybierasz sobie z karty restauracyjnej.
Młody miał 2 dawki sterydów i tyle.
Dają mi od kilku dni zastrzyki przeciwzakrzepowe.
Szyjki nie chcą sprawdzać żeby nie pogorszyć. Dopóki nie ma silnych skurczy to szyjka się nie zmieni

Jestem przerażona tym co tu się dzisiaj wydarzyło!
Jakaś dziewczyna pod szpitalem zaczęła krzyczeć "baby is down! Baby is down!".
Wyjrzałam przez okno i leży na trawie z nogami rozszerzonym, majtki w kolanach i nagle jej dzidziuś wyskoczył! !!!! Wyleciał na trawę!!!!wtedy przybiegli wszyscy z recznikami, workami. Nie było słychać płaczu :-( jestem przerażona że mi się może tak przytrafić :-(((
O Boże.... straszne :(

Do góry