reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Witajcie dziewczyny po pełnym dniu wrażeń na forum.
Melduje się, że beta hcg 11dpt 5,3 czyli mikro. Lekarz kazał odstawić leki. Z reszta dzisiaj dostałam brunatnego okresu.

Co oznacza taka niska beta? Macie pojęcie? Co jest przyczyna?
Tak niska beta może oznaczać ciąże biochemiczna. Może była wyższa a teraz spadła . Przykro mi :(

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Yhy no tak w sumie skoro nie dzwonili wczoraj to znaczy ze tez nie jest zle bo jeszczw cos sie tam najwidoczniej dzieje. Jakby nic sie nie dzielilo to by zadzwonili wczoraj prawda ?
Gosia nic sie nie martw wszystko jest w porzadku. Zeby cos sie dzialo to sami by zadzwonili tak jak w moim przypadku tego samego dnia po punkcji wieczorem tel byl ze jest nie dobrze. Ale ty niczym sie nie przejmuj to dobry znak

Nie stresuj się bo to na pewno nic stresujscego .Kiedy masz następne lezakowanie z nogami w górze. ? Teraz jesteś bez żadnych leków odpoczywasz 3 m do następnej stymulacji. ? Dziś nadal żywa krew .? Dużo. ?ilość okresowa czy sladowa. ?
Po nocy jest lepiej. Teraz tylko plamienie - brązowo - różowe. Nie biorę na razie żadnych leków. Kolejna wizyta 20.06, jutro tylko badanie męża.
A co u Ciebie - na czym stanęło- kiedy kolejna wizyta? Bo chyba mi to umknęło :-(

Hej dziewczyny
Widzę, ze wiekszosci się udaje za 1szym razem z blastką, teraz sie zastanawiam czemu mnie sie nie udało :(tym bardziej ze mam jedno dziecko z "naturalsa". Teraz mam taka samą blastkę jak za 1szym razem, wiec tez marnie to widze :/
Butterfly ja kiedys tak miałam, ale to było chyba z 10 lat temu jak jeszcze nie myslalam o dziecku. Lekkie krwawienia po owulacji, u mnie to była nadzerka, ale watpie zeby u ciebie lekarze nie zauwazyli, skoro pewnie teraz ciagle masz badania. U mnie po usunieciu nadzerki problem sie skonczył.
Kurcze u mnie jakoś @ nie chce sie rozkrecic, zaczełam brac magnez, wiec moze on hamuje skurcze, a tak czekałam na ten okres, szafka pełna estrofemu juz czeka ehh, zawsze pod gorke ;p

Hej dziewczyny
Widzę, ze wiekszosci się udaje za 1szym razem z blastką, teraz sie zastanawiam czemu mnie sie nie udało :(tym bardziej ze mam jedno dziecko z "naturalsa". Teraz mam taka samą blastkę jak za 1szym razem, wiec tez marnie to widze :/
Butterfly ja kiedys tak miałam, ale to było chyba z 10 lat temu jak jeszcze nie myslalam o dziecku. Lekkie krwawienia po owulacji, u mnie to była nadzerka, ale watpie zeby u ciebie lekarze nie zauwazyli, skoro pewnie teraz ciagle masz badania. U mnie po usunieciu nadzerki problem sie skonczył.
Kurcze u mnie jakoś @ nie chce sie rozkrecic, zaczełam brac magnez, wiec moze on hamuje skurcze, a tak czekałam na ten okres, szafka pełna estrofemu juz czeka ehh, zawsze pod gorke ;p
Nie martw się ją również milam blastki i się nie udało, teraz również będę mieć tansfer z dwóch blastek . Nie poddawaj się trzeba wieżyc ,teraz będzie lepiej [emoji5][emoji4]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Anika, Aniołkowamama, Ewunka, Megi - dziękuję Wam dziewczyny za odpowiedź :*
Udało mi się skontaktować z kliniką i powiedzieli żebym przyjeła lek najszybciej jak się da, ale kolejnej dawki mam nie brać rano tylko schodzić z godzin, czyli dziś np. o 17, jutro o 13, potem o 11 i dojdę do mniej więcej 9.
Zapytałam czy mocno mogłam sobie tym nabruździć, ale Pani powiedziała żebym się nie martwiła, że to się zdarza i będzie OK. W ogóle to czekam na tel z apteki, może ud się żeby lek był szybciej! Jedzie do mnie z Łodzi...goł goł Łodź!!!
Przepraszam że tak tylko o sobie ale nie mam ostatnio jak nadgonić :( Jutro może już mi się uda.

Dzięki i ściskam!!!!!

Hej dziewczyny
Mnie sie udalo dopiero za 3 razem z blastka takze wyluzuj :) Nie rozkminiaj za duzo to nic nie daje.... tez sie zastanawialam czemu co i jak i co to dalo? Kolejna porazke, teraz podeszlam z machnieciem reki , w dodatku wiele spraw sie pokomplikowalo i o.... szczerze mowiac za 1 razem malo komu sie udaje...

reklama
Anika, Aniołkowamama, Ewunka, Megi - dziękuję Wam dziewczyny za odpowiedź :*
Udało mi się skontaktować z kliniką i powiedzieli żebym przyjeła lek najszybciej jak się da, ale kolejnej dawki mam nie brać rano tylko schodzić z godzin, czyli dziś np. o 17, jutro o 13, potem o 11 i dojdę do mniej więcej 9.
Zapytałam czy mocno mogłam sobie tym nabruździć, ale Pani powiedziała żebym się nie martwiła, że to się zdarza i będzie OK. W ogóle to czekam na tel z apteki, może ud się żeby lek był szybciej! Jedzie do mnie z Łodzi...goł goł Łodź!!!
Przepraszam że tak tylko o sobie ale nie mam ostatnio jak nadgonić :( Jutro może już mi się uda.

Dzięki i ściskam!!!!!
Oooo czyli jedzie ode mnie :D

Do góry