Ja to nie dziękuję.
reklama
iga2421
Fanka BB :)
Dzień dobry - oby dobry bo coś dzisiaj kiepsko u mnie z samopoczuciem. Niedobrze mi, słabo i juz kilka skurczy zaliczyłam :-/
Żywią mnie już normalnie, jedzenie tu mają wyśmienite - wybierasz sobie z karty restauracyjnej.
Młody miał 2 dawki sterydów i tyle.
Dają mi od kilku dni zastrzyki przeciwzakrzepowe.
Szyjki nie chcą sprawdzać żeby nie pogorszyć. Dopóki nie ma silnych skurczy to szyjka się nie zmieni
Jestem przerażona tym co tu się dzisiaj wydarzyło!
Jakaś dziewczyna pod szpitalem zaczęła krzyczeć "baby is down! Baby is down!".
Wyjrzałam przez okno i leży na trawie z nogami rozszerzonym, majtki w kolanach i nagle jej dzidziuś wyskoczył! !!!! Wyleciał na trawę!!!!wtedy przybiegli wszyscy z recznikami, workami. Nie było słychać płaczu :-( jestem przerażona że mi się może tak przytrafić :-(((
Aniołkowa to okropne! Najgorsze ze ty na to patrzyłaś! Współczuje. U ciebie napewno tak nie bedzie!
Ewunka
To ze wyskoczył na trawę to jeszcze nic nie znaczy moja bratanica wyszła prawie w taksowce koleżanki dziecko jak brała prysznic myla się tam a tu nagle głowa urodziła na salonie na czworaka doszla do telefonu przyjechało pogotowie . Obie całe i zdrowe .Dlatego ja jestem zwolennikiem cesarski.Dzień dobry - oby dobry bo coś dzisiaj kiepsko u mnie z samopoczuciem. Niedobrze mi, słabo i juz kilka skurczy zaliczyłam :-/
Żywią mnie już normalnie, jedzenie tu mają wyśmienite - wybierasz sobie z karty restauracyjnej.
Młody miał 2 dawki sterydów i tyle.
Dają mi od kilku dni zastrzyki przeciwzakrzepowe.
Szyjki nie chcą sprawdzać żeby nie pogorszyć. Dopóki nie ma silnych skurczy to szyjka się nie zmieni
Jestem przerażona tym co tu się dzisiaj wydarzyło!
Jakaś dziewczyna pod szpitalem zaczęła krzyczeć "baby is down! Baby is down!".
Wyjrzałam przez okno i leży na trawie z nogami rozszerzonym, majtki w kolanach i nagle jej dzidziuś wyskoczył! !!!! Wyleciał na trawę!!!!wtedy przybiegli wszyscy z recznikami, workami. Nie było słychać płaczu :-( jestem przerażona że mi się może tak przytrafić :-(((
Trzymaj się cieplutko
D
Deleted member 134305
Gość
Masz 4 komorki czy 4 zarodki ? Bo to ogromna roznica, bo w 1 poscie napisalas i o tym i o tym , no chyba ze masz i to i to to super
mam 4 zarodki i 4 komórki zamrozone
D
Deleted member 134305
Gość
Aniołkowa a nie wiesz co sie z tym dzieciatkiem stało? moze jednak przezyło
MartiniM
No to super Ja mam 6 komorek no i mysle ze kiedys po nie wroce...jezeli nie uda sie naturalnie nic zdzialac.mam 4 zarodki i 4 komórki zamrozone
D
Deleted member 134305
Gość
Co do jedzenia w szpitalach to na FB w ogole jest grupa, gdzie sie wrzuca kto miał paskudniejsze jedzenie w szpitalu, oczywiscie mowa o szpitalach w PL, bo tylko chyba u nas jest mozliwe dawac suchy chleb i do tego plasterek sera ;p szczegolnie kobieta po porodzie......
reklama
Truskawko nam też chciał podać jedna ale po przedyskutowaniu z M stwierdziliśmy ze spróbujemy namówić lekarza na dwie. Jeżeli teraz się nie uda to musze trochę przerwy zrobić bo finanse i stres i wogóle wszystko ale jedno wiem nie zrezygnuje dopuki będzie nadzieja ze możemy zostać rodzicami [emoji5]Kajka oby tak było, ja bede miec podaną tylko 1 blastkę.
Martini ale to byl 3 transfer z jednej stymulacji?
Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom
Podziel się: