reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień dobry - oby dobry bo coś dzisiaj kiepsko u mnie z samopoczuciem. Niedobrze mi, słabo i juz kilka skurczy zaliczyłam :-/

Żywią mnie już normalnie, jedzenie tu mają wyśmienite - wybierasz sobie z karty restauracyjnej.
Młody miał 2 dawki sterydów i tyle.
Dają mi od kilku dni zastrzyki przeciwzakrzepowe.
Szyjki nie chcą sprawdzać żeby nie pogorszyć. Dopóki nie ma silnych skurczy to szyjka się nie zmieni

Jestem przerażona tym co tu się dzisiaj wydarzyło!
Jakaś dziewczyna pod szpitalem zaczęła krzyczeć "baby is down! Baby is down!".
Wyjrzałam przez okno i leży na trawie z nogami rozszerzonym, majtki w kolanach i nagle jej dzidziuś wyskoczył! !!!! Wyleciał na trawę!!!!wtedy przybiegli wszyscy z recznikami, workami. Nie było słychać płaczu :-( jestem przerażona że mi się może tak przytrafić :-(((

Aniołkowa to okropne! Najgorsze ze ty na to patrzyłaś! Współczuje. U ciebie napewno tak nie bedzie!

Dzień dobry - oby dobry bo coś dzisiaj kiepsko u mnie z samopoczuciem. Niedobrze mi, słabo i juz kilka skurczy zaliczyłam :-/

Żywią mnie już normalnie, jedzenie tu mają wyśmienite - wybierasz sobie z karty restauracyjnej.
Młody miał 2 dawki sterydów i tyle.
Dają mi od kilku dni zastrzyki przeciwzakrzepowe.
Szyjki nie chcą sprawdzać żeby nie pogorszyć. Dopóki nie ma silnych skurczy to szyjka się nie zmieni

Jestem przerażona tym co tu się dzisiaj wydarzyło!
Jakaś dziewczyna pod szpitalem zaczęła krzyczeć "baby is down! Baby is down!".
Wyjrzałam przez okno i leży na trawie z nogami rozszerzonym, majtki w kolanach i nagle jej dzidziuś wyskoczył! !!!! Wyleciał na trawę!!!!wtedy przybiegli wszyscy z recznikami, workami. Nie było słychać płaczu :-( jestem przerażona że mi się może tak przytrafić :-(((
To ze wyskoczył na trawę to jeszcze nic nie znaczy moja bratanica wyszła prawie w taksowce koleżanki dziecko jak brała prysznic myla się tam a tu nagle głowa urodziła na salonie na czworaka doszla do telefonu przyjechało pogotowie . Obie całe i zdrowe .Dlatego ja jestem zwolennikiem cesarski.
Trzymaj się cieplutko

Co do jedzenia w szpitalach to na FB w ogole jest grupa, gdzie sie wrzuca kto miał paskudniejsze jedzenie w szpitalu, oczywiscie mowa o szpitalach w PL, bo tylko chyba u nas jest mozliwe dawac suchy chleb i do tego plasterek sera ;p szczegolnie kobieta po porodzie......

reklama
Kajka oby tak było, ja bede miec podaną tylko 1 blastkę.
Martini ale to byl 3 transfer z jednej stymulacji?
Truskawko nam też chciał podać jedna ale po przedyskutowaniu z M stwierdziliśmy ze spróbujemy namówić lekarza na dwie. Jeżeli teraz się nie uda to musze trochę przerwy zrobić bo finanse i stres i wogóle wszystko ale jedno wiem nie zrezygnuje dopuki będzie nadzieja ze możemy zostać rodzicami [emoji5]

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry