reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
✊✊✊ trzymamy kciki za dzisiejsze dobre wiesci :) :)

31: szila - badanie prenatalne w I trymestrze
31: Nikaa - wizyta u gin prowadzącej ciaze
31:dorota1984-betowanie
31:po40 - wizyta serduszkowa
31:Megi*: wizyta w trakcie stymulacji
31: gosia 321 - w oczekiwaniu na wiesci od embriologa
31: aniołkowamama - kolejny dzien z synkiem w brzuszku

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
1: ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
1: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
6: Natula - wizyta z rozpisaniem stymulacji
6:malutkikaczorek - betowanie
6:pisanka89- wizyta u gin prowadzącej ciążę
8: MartinaM - wizyta kontrolna w trakcie ciąży
14:Hess- wizyta u gin prowadzacego ciażę
17:pisanka89 - badania prenatalne
20: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
W czerwcu: annemarie - histeroskopia

Lipiec
8:Hess - usg w trakcie ciąży

Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać :)[/QUOTE][/QUOTE]

Najki - ja tez bym zaczęła dzien pozniej, wydaje mi sie ze to mniejsze zło niz dowalić sobie dwie dawki co sie na siebie nałożą.

Falka - bardzo mi przykro:( juz łatwiej przeżyć zerową betę, przykro mi ze musiałaś przez to przejść.

Agatek - jestem przerażona tym co piszesz ale mam nadzieje ze to tylko zła diagnoza. Koszmar normalnie.

Ktoś pytał o Crinone gel, ja stosowałam, podobno rewelacja, bije luteinę na głowę. Niestety jakos ciazy mi nim nie było;) sporo go wypływa, po nocy prześcieradło brudne[emoji15]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki dziś się przekonasz ze lekarz się nie pomylił i będą śliczne jajeczka .A i lek podawany rano ma też najki to chyba taka w nowum praktyka.
Czekam na relacje jajeczka śliczne i endonetrium 5 poproszę

Dziękuję za odpowiedź mam nadzieje ze Faktycznie będzie lepszy ten żel ,lekarz go zachwalal .....no ale zobaczymy .. najbardziej się ciesze ze możemy 2 kropusie podać ...

Napisane na GT-I9505 w aplikacji Forum BabyBoom

Poprostu jakaś pani stwierdziła że nie interesują Cię poszczególne etapy tylko wynik końcowy. To nic strasznego nie na się co bać :-) :)
Yhy no tak w sumie skoro nie dzwonili wczoraj to znaczy ze tez nie jest zle bo jeszczw cos sie tam najwidoczniej dzieje. Jakby nic sie nie dzielilo to by zadzwonili wczoraj prawda ?

Wkurza mnie juz to czekanie na betę ;( i w ogóle to myśle ze sie nie udało ;( nie czuje żebym była w ciazy ;( w ogóle nic nie czuje ;( nie czuje sie jakoś inaczej ani nic szczególnego nie zauważam u siebie ;( bedzie chyba doopa ;(((
Panika to najgorsze co możesz teraz robić dla swojego malenstwa. Kochana ja tez nie czułam nic kompletnie. Przy nieudanych transferach czułam klucia i wszystko a jednak się nie udawało. Przy udanym nie czulam kompletnie nic .

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Prawde mowiac kazdy mi tak mowi, ze bede wiedziala ze to to :D
3mam kciuki za Ciebie, zeby wszystko powiodlo sie pomyslnie i oby byly zle podejrzenia !
Zjedz trochę czekolady albo czegoś słodkiego i połóż się na lewym boku. Jeżeli w ciągu 2 godzin coś poczujesz to znaczy że maleństwo :) daj mi dawkę słodkiego. Dzieci to uwielbiaja

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry