Ewunka
Fanka BB :)
Gosia nie śpij tylko wstawaj i dzwoń do kliniki bo oni po 24 H juz coś wiedzą nie wszystko ale coś. I chyba ktoś zapomniał do Ciebie zadzwonić
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to extra nie strasz mnieGosia nie śpij tylko wstawaj i dzwoń do kliniki bo oni po 24 H juz coś wiedzą nie wszystko ale coś. I chyba ktoś zapomniał do Ciebie zadzwonić
Trzymam kciuki dziś się przekonasz ze lekarz się nie pomylił i będą śliczne jajeczka .A i lek podawany rano ma też najki to chyba taka w nowum praktyka.Najki - ja tez bym zaczęła dzien pozniej, wydaje mi sie ze to mniejsze zło niz dowalić sobie dwie dawki co sie na siebie nałożą.
Falka - bardzo mi przykro juz łatwiej przeżyć zerową betę, przykro mi ze musiałaś przez to przejść.
Agatek - jestem przerażona tym co piszesz ale mam nadzieje ze to tylko zła diagnoza. Koszmar normalnie.
Ktoś pytał o Crinone gel, ja stosowałam, podobno rewelacja, bije luteinę na głowę. Niestety jakos ciazy mi nim nie było sporo go wypływa, po nocy prześcieradło brudne[emoji15]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Poprostu jakaś pani stwierdziła że nie interesują Cię poszczególne etapy tylko wynik końcowy. To nic strasznego nie na się co baćNo to extra nie strasz mnie
Yhy no tak w sumie skoro nie dzwonili wczoraj to znaczy ze tez nie jest zle bo jeszczw cos sie tam najwidoczniej dzieje. Jakby nic sie nie dzielilo to by zadzwonili wczoraj prawda ?Poprostu jakaś pani stwierdziła że nie interesują Cię poszczególne etapy tylko wynik końcowy. To nic strasznego nie na się co bać
Panika to najgorsze co możesz teraz robić dla swojego malenstwa. Kochana ja tez nie czułam nic kompletnie. Przy nieudanych transferach czułam klucia i wszystko a jednak się nie udawało. Przy udanym nie czulam kompletnie nic .Wkurza mnie juz to czekanie na betę ;( i w ogóle to myśle ze sie nie udało ;( nie czuje żebym była w ciazy ;( w ogóle nic nie czuje ;( nie czuje sie jakoś inaczej ani nic szczególnego nie zauważam u siebie ;( bedzie chyba doopa ;(((
Zjedz trochę czekolady albo czegoś słodkiego i połóż się na lewym boku. Jeżeli w ciągu 2 godzin coś poczujesz to znaczy że maleństwo daj mi dawkę słodkiego. Dzieci to uwielbiajaPrawde mowiac kazdy mi tak mowi, ze bede wiedziala ze to to
3mam kciuki za Ciebie, zeby wszystko powiodlo sie pomyslnie i oby byly zle podejrzenia !