reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześc dziewczyny, mam pytanie czy któraś miała bakterie klebsiella ? Po punkcji mi wyszła i nie mogłam podejść do transferu. Wziełam już antybiotyk ale niestety nadal czuje lekki dyskomfort. Czy któraś z tym walczyła ?

P
Niestety dziewczyny. To cholerne przeczucie mnie znowu nie zawiodlo. Puste jajo plodowe. Pecherzyk jest juz na tyle duzy ze juz nie ma szans. Odstawiam leki, czekam na @ a jak za 2-3dni nie przyjdzie mam isc na zabieg. Mam juz skierowanie do szpitala. Dziekuje za kciuki. :sad:
Przykro mi ;( ale ja bym chyba zaczekala tydzień i powtórzyła Usg czytałam o podobnej stymulacji gdzie kobieta miała byc wylyzeczkiwana bo było puste jajo ale zaczekala kilka dni i okazało sie ze serduszko sie pojawiło

jeszcze Czesia na dziś .....
rodzi. :laugh2:
Może dziś ktoś się zorientuje ze to 38 tydzień ciąży bliźniaczej i czas na cesarke :rolleyes:
Guzik prawda :( chyba będzie szybciej jak sama sobie dzieci wyciągnę...
wiecie co, jestem już tak wk... w sensie zdenerwowana, że zaraz KU... z tego wszystkiego urodzę:realmad::realmad::realmad:
Pojechaliśmy do szpitala. Musieliśmy odsiedziec 4 godz żeby doczekac przyjścia tej samej pani dr co tydz temu - tylko, ze tym razem pofatygowała się mnie zbadac ha dacie wiarę. Podobno poszła skonsultowac się z szefem. Jeszcze poinformowała mnie, że o sposobie rozwiązania ciąży decyduje jej szef a nie jakiś lekarz... Po czym usłyszałam, że nie mam się nastawiac na cc i ŻE MAM SIĘ ZGŁOSIC ZA TYDZIEŃ. Szlag trafił mnie na miejscu:realmad: Już nie mam na to siły:no:
Wytłumaczcie mi jak urodzic bliźnięta, skoro jedno z nich jest ułożone poprzecznie....może ja jestem za głupia na to wszystko?!

reklama
Guzik prawda :( chyba będzie szybciej jak sama sobie dzieci wyciągnę...
wiecie co, jestem już tak wk... w sensie zdenerwowana, że zaraz KU... z tego wszystkiego urodzę:realmad::realmad::realmad:
Pojechaliśmy do szpitala. Musieliśmy odsiedziec 4 godz żeby doczekac przyjścia tej samej pani dr co tydz temu - tylko, ze tym razem pofatygowała się mnie zbadac ha dacie wiarę. Podobno poszła skonsultowac się z szefem. Jeszcze poinformowała mnie, że o sposobie rozwiązania ciąży decyduje jej szef a nie jakiś lekarz... Po czym usłyszałam, że nie mam się nastawiac na cc i ŻE MAM SIĘ ZGŁOSIC ZA TYDZIEŃ. Szlag trafił mnie na miejscu:realmad: Już nie mam na to siły:no:
Wytłumaczcie mi jak urodzic bliźnięta, skoro jedno z nich jest ułożone poprzecznie....może ja jestem za głupia na to wszystko?!
Teoretycznie urodzić się da pan doktor może zrobić czary mary 1 wyjdzie a 2 zdąży się ułożyć a jak jednak się nie ułoży to robią cc . Trafiłaś na szpital który potrzebuje łapówki lub lewego zaświadczenia ze musisz rodzic CC .Ale obawiam się ze na to jest za późno. ....
I teraz wizyta co tydzień i jeśli wody będą ok to będą czekać. ..... w 39 tyg zostawia Cię w szpitalu i będą czekać. .....
Znam kilka takich historii. .......niestety

Do góry