katharina203
Fanka BB :)
Falka tak bardzo mi przykro...nie wierze ze nie ma babla
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Eden,cudne są z tym diabelkiem w oczkach.Starsza córcia ma 9.5 lat. Na tyle duża że je zabawi ale jeszcze na tyle mała żeby je podnieść czy mi pomóc w karmieniu czy przewijaniu bo jest drobniutka
Dziękuję za miłe komplementy ale każda mama chce czy niechce musi nauczyć się organizacji bo zwariuje . Niedługo same się przekonacie. A córcia to fakt nieźle ziolko z niej będzie choć w brzuchu byłam pewna że to syn da mi we znaki bo był bardziej aktywny niż ona ale jak widać rzeczywistość a życie w wodach plodowych to dwa inne światy i dzieci potrafią się przestawić
Falka. Bardzo mi przykro ściskam mocno Cię w tych chwilach. Otrzyj łzy i walcz kochana dalej o swoje szczęście.
Zobacz załącznik 758834
Edenlayn juz z 15 min się gapie i nie mogę oczu oderwać!!!!! Co za słodkości. Ja chyba nic w domu nie zrobię tylko będę patrzeć na swoją kruszynke cały czas.
Ciekawe co u Czesi?
Natula biorę od tygodnia antyki i 13 czerwca wizytaMarzen, a co u Ciebie ruszasz z nową stymulacją?