reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Starsza córcia ma 9.5 lat. Na tyle duża że je zabawi ale jeszcze na tyle mała żeby je podnieść czy mi pomóc w karmieniu czy przewijaniu bo jest drobniutka :p

Dziękuję za miłe komplementy ale każda mama chce czy niechce musi nauczyć się organizacji bo zwariuje . Niedługo same się przekonacie. A córcia to fakt nieźle ziolko z niej będzie :p choć w brzuchu byłam pewna że to syn da mi we znaki bo był bardziej aktywny niż ona ale jak widać rzeczywistość a życie w wodach plodowych to dwa inne światy i dzieci potrafią się przestawić :)

Falka. Bardzo mi przykro ściskam mocno Cię w tych chwilach. Otrzyj łzy i walcz kochana dalej o swoje szczęście.

Zobacz załącznik 758834
Eden,cudne są z tym diabelkiem w oczkach.

Edenlayn juz z 15 min się gapie i nie mogę oczu oderwać!!!!! Co za słodkości. Ja chyba nic w domu nie zrobię tylko będę patrzeć na swoją kruszynke cały czas.
Ciekawe co u Czesi?

Edenlayn juz z 15 min się gapie i nie mogę oczu oderwać!!!!! Co za słodkości. Ja chyba nic w domu nie zrobię tylko będę patrzeć na swoją kruszynke cały czas.
Ciekawe co u Czesi?

kochana możesz wierzyć czy nie ale tak będzie Będziesz jak Kokoszka która dba o swoje piskle. Ciągle sprawdzała pieluszke, czy oddycha TO NONSTOP, czy nie za zimno, za ciepło. W sumie będziesz patrzeć na nie cały czas :p

reklama
Do góry