reklama
anika11
Fanka BB :)
Falka, tak mi przykro
Martini, ma racjr, ze lepiej, gdyby beta w ogole nie urosła. ..
Bardzo mi przykro
Napisane na GT-I8160 w aplikacji Forum BabyBoom
Martini, ma racjr, ze lepiej, gdyby beta w ogole nie urosła. ..
Bardzo mi przykro
anika11
Edenlayn, cudnie! Na nude nie narzekasz i pd razu widać, ze Olivka bedzie miala niezly charakterek a starsza córka ile juz ma lat?
Świetnie sobie radzisz! Dobra z Cebie organizatorka
Dużo dobrego dla calej Waszej piatki
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Falka No cos ty!!!! Nie tak miało byc :-((( co ta cholerne fatum dopadło ten wątek :-( przytulam mocno
D
Deleted member 134305
Gość
Falka bez sensu to wszystko taka nadzieja, a tu lipa tule mocno :*
Ewunka
Byłam pewna tego bobasa tak mi przykroNiestety dziewczyny. To cholerne przeczucie mnie znowu nie zawiodlo. Puste jajo plodowe. Pecherzyk jest juz na tyle duzy ze juz nie ma szans. Odstawiam leki, czekam na @ a jak za 2-3dni nie przyjdzie mam isc na zabieg. Mam juz skierowanie do szpitala. Dziekuje za kciuki.
Edenlayn
Edenlayn, cudnie! Na nude nie narzekasz i pd razu widać, ze Olivka bedzie miala niezly charakterek a starsza córka ile juz ma lat?
Starsza córcia Nadia ma 9.5 lat. Na tyle duża że je zabawi ale jeszcze na tyle mała żeby je podnieść czy mi pomóc w karmieniu czy przewijaniu bo jest drobniutka
Dziękuję za miłe komplementy ale każda mama chce czy niechce musi nauczyć się organizacji bo zwariuje . Niedługo same się przekonacie. A mlodsza córcia to fakt nieźle ziolko z niej będzie choć w brzuchu byłam pewna że to syn da mi we znaki bo był bardziej aktywny niż ona ale jak widać rzeczywistość a życie w wodach plodowych to dwa inne światy i dzieci potrafią się przestawić
Falka. Bardzo mi przykro ściskam mocno Cię w tych chwilach. Otrzyj łzy i walcz kochana dalej o swoje szczęście.
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama
butterfly1331
Moderator
Trzymaj się, Falka :-* Bardzo mi przykro :-(
Podziel się: