reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Edenlayn, cudnie! Na nude nie narzekasz:) i pd razu widać, ze Olivka bedzie miala niezly charakterek:) a starsza córka ile juz ma lat?
Świetnie sobie radzisz! Dobra z Cebie organizatorka:)

Dużo dobrego dla calej Waszej piatki:)

Napisane na GT-I8160 w aplikacji Forum BabyBoom

Edenlayn, cudnie! Na nude nie narzekasz:) i pd razu widać, ze Olivka bedzie miala niezly charakterek:) a starsza córka ile juz ma lat?
Świetnie sobie radzisz! Dobra z Cebie organizatorka:)

Dużo dobrego dla calej Waszej piatki:)

Napisane na GT-I8160 w aplikacji Forum BabyBoom

Starsza córcia Nadia ma 9.5 lat. Na tyle duża że je zabawi ale jeszcze na tyle mała żeby je podnieść czy mi pomóc w karmieniu czy przewijaniu bo jest drobniutka :p

Dziękuję za miłe komplementy ale każda mama chce czy niechce musi nauczyć się organizacji bo zwariuje . Niedługo same się przekonacie. A mlodsza córcia to fakt nieźle ziolko z niej będzie :p choć w brzuchu byłam pewna że to syn da mi we znaki bo był bardziej aktywny niż ona ale jak widać rzeczywistość a życie w wodach plodowych to dwa inne światy i dzieci potrafią się przestawić :)

Falka. Bardzo mi przykro ściskam mocno Cię w tych chwilach. Otrzyj łzy i walcz kochana dalej o swoje szczęście.

P_20160528_165345_1_p-768x1024.jpg

Załączniki

• P_20160528_165345_1_p-768x1024.jpg
    P_20160528_165345_1_p-768x1024.jpg
    199,5 KB · Wyświetleń: 131
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry