reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Cześc dziewczyny, mam pytanie czy któraś miała bakterie klebsiella ? Po punkcji mi wyszła i nie mogłam podejść do transferu. Wziełam już antybiotyk ale niestety nadal czuje lekki dyskomfort. Czy któraś z tym walczyła ?

P
Niestety dziewczyny. To cholerne przeczucie mnie znowu nie zawiodlo. Puste jajo plodowe. Pecherzyk jest juz na tyle duzy ze juz nie ma szans. Odstawiam leki, czekam na @ a jak za 2-3dni nie przyjdzie mam isc na zabieg. Mam juz skierowanie do szpitala. Dziekuje za kciuki. :sad:
Przykro mi ;( ale ja bym chyba zaczekala tydzień i powtórzyła Usg czytałam o podobnej stymulacji gdzie kobieta miała byc wylyzeczkiwana bo było puste jajo ale zaczekala kilka dni i okazało sie ze serduszko sie pojawiło

jeszcze Czesia na dziś .....
rodzi. :laugh2:
Może dziś ktoś się zorientuje ze to 38 tydzień ciąży bliźniaczej i czas na cesarke :rolleyes:
Guzik prawda :( chyba będzie szybciej jak sama sobie dzieci wyciągnę...
wiecie co, jestem już tak wk... w sensie zdenerwowana, że zaraz KU... z tego wszystkiego urodzę:realmad::realmad::realmad:
Pojechaliśmy do szpitala. Musieliśmy odsiedziec 4 godz żeby doczekac przyjścia tej samej pani dr co tydz temu - tylko, ze tym razem pofatygowała się mnie zbadac ha dacie wiarę. Podobno poszła skonsultowac się z szefem. Jeszcze poinformowała mnie, że o sposobie rozwiązania ciąży decyduje jej szef a nie jakiś lekarz... Po czym usłyszałam, że nie mam się nastawiac na cc i ŻE MAM SIĘ ZGŁOSIC ZA TYDZIEŃ. Szlag trafił mnie na miejscu:realmad: Już nie mam na to siły:no:
Wytłumaczcie mi jak urodzic bliźnięta, skoro jedno z nich jest ułożone poprzecznie....może ja jestem za głupia na to wszystko?!

reklama
Guzik prawda :( chyba będzie szybciej jak sama sobie dzieci wyciągnę...
wiecie co, jestem już tak wk... w sensie zdenerwowana, że zaraz KU... z tego wszystkiego urodzę:realmad::realmad::realmad:
Pojechaliśmy do szpitala. Musieliśmy odsiedziec 4 godz żeby doczekac przyjścia tej samej pani dr co tydz temu - tylko, ze tym razem pofatygowała się mnie zbadac ha dacie wiarę. Podobno poszła skonsultowac się z szefem. Jeszcze poinformowała mnie, że o sposobie rozwiązania ciąży decyduje jej szef a nie jakiś lekarz... Po czym usłyszałam, że nie mam się nastawiac na cc i ŻE MAM SIĘ ZGŁOSIC ZA TYDZIEŃ. Szlag trafił mnie na miejscu:realmad: Już nie mam na to siły:no:
Wytłumaczcie mi jak urodzic bliźnięta, skoro jedno z nich jest ułożone poprzecznie....może ja jestem za głupia na to wszystko?!
Teoretycznie urodzić się da pan doktor może zrobić czary mary 1 wyjdzie a 2 zdąży się ułożyć a jak jednak się nie ułoży to robią cc . Trafiłaś na szpital który potrzebuje łapówki lub lewego zaświadczenia ze musisz rodzic CC .Ale obawiam się ze na to jest za późno. ....
I teraz wizyta co tydzień i jeśli wody będą ok to będą czekać. ..... w 39 tyg zostawia Cię w szpitalu i będą czekać. .....
Znam kilka takich historii. .......niestety

Do góry