Ja też w Artemidzie i nie miałam tych badań, ale acardu też nie .W artemidzie w bialymstoku
reklama
Agatek, a kto Ci zlecił acard? krzepliwosc Ci w ciazy sprawdzali?
Nikt w Novum nie chciał pozwolenia od internistyW Novum nie ma wizyty u anestezjologa tylko jest potrzebne pozwolenie od internisty a przed sama punkcja jest rozmowa z anestezjologiem i jakies papiery.
Laski myslicie, ze od tego acardu mialam to krwawienie?????
Ja clexane bralam po cc.
@Agatek Trudno odpowiedzieć na to pytanie. Bardzo możliwe niestety. Zgłoś się do lekarza, który to ogarnie. Nie wyobrażam sobie inaczej
iga2421
Fanka BB :)
Nikt w Novum nie chciał pozwolenia od internisty
Serio? To może to zmienili? Do internisty musiałam jeszcze ekg zrobić i ona caly wywiad ze mną przeprowadzala skasowali mnie na 150 zl.
agatek28
Teraz to i ja to wiem. I nie wiem ale mam takie przeczucie, ze to przez ten acard mialam to krwawienie.
A poza tym ten lekarz z dzisiaj to powiedzial mi, ze jak bym miala krwiaka to powinno to byc na wypisie ze szpitala, a mam tylko info o poronieniu zagrazajacym. Lekarz mi powiedzial ze powinny byc wymiary i zdjecie usg zalaczone, umiejscowienie czy cos w tym stylu.
Kuzwa w trabe mnie zrobili? Normalnie krwiak widmo.
A poza tym ten lekarz z dzisiaj to powiedzial mi, ze jak bym miala krwiaka to powinno to byc na wypisie ze szpitala, a mam tylko info o poronieniu zagrazajacym. Lekarz mi powiedzial ze powinny byc wymiary i zdjecie usg zalaczone, umiejscowienie czy cos w tym stylu.
Kuzwa w trabe mnie zrobili? Normalnie krwiak widmo.
Specjalista nie jestem ale nie sadze. Mi po krwawieniu lekarz powiedzial,ze czasami tak sie zdarza i mozna nie dowiedziec sie dlaczego. Moze to z jakiejs torbielki bylo, moze male nie znaczace naczynko krwionosne.Laski myslicie, ze od tego acardu mialam to krwawienie?????
Ja clexane bralam po cc.
Grunt,ze Kropeczce to nie zaszkodzilo. Teraz tylko uwazaj na siebie i sie oszczedzaj.
agatek28
Tylko wiesz ja krwawilam ostro. Ciurkiem lecialo...Specjalista nie jestem ale nie sadze. Mi po krwawieniu lekarz powiedzial,ze czasami tak sie zdarza i mozna nie dowiedziec sie dlaczego. Moze to z jakiejs torbielki bylo, moze male nie znaczace naczynko krwionosne.
Grunt,ze Kropeczce to nie zaszkodzilo. Teraz tylko uwazaj na siebie i sie oszczedzaj.
reklama
@Czesia357 Kiedy masz termin swoich bliźniaków? cc? Ile ważą maluchy?
Podziel się: