reklama
agatek28
Fanka BB :)
Nieagatek a miałaś wizytę u anestezjologa przed punkcją?
MartiniM
Troche mnie zadziwilo wlasnie ze jeszcze bralas acard ,ale nie chcialam dyskutowac mowie moze zalezy od pacjentki albo z ktoryms z naszych lekarzy cos nie tak. Ja bylam na wizycie 10.5 tyg bylo i mowil zeby wszystko juz odstawic i brac witaminki :/
Jezu!!! Gdzie tak działają???
agatek28
Ja akurat przywiazuje wage i zawsze dopytuje o badania. Na 100% nie mialam. Moge Ci nawet teraz napisac jakie badania robilam 3 lata temu a jakie teraz.Agatek moze nie kojarzysz czy cos... nie zawsze sie uwage przywiazuje ja napewno pamietam ze mialam APTT co do reszty nie zwrocilam uwagi.
najki
Ja jestem na wakacjach, wracam za tydzień niedziele a w poniedziałek pierwsza wizyta z rozpiską stymulacji. Nowa klinika, myśle ze nowa stymulacja tez, zobaczymy co z tego wyjdzie. Nie planowałam tego podejścia, nie jestem psychicznie gotowa, ale cóż, spróbujemy
Megi super! wypoczywaj a potem do dzieła! Razem atakujemy Novum
Westi? jak tam?
Dziwne Przypomnij gdzie się leczyłaś?
agatek28
Ja Ci powiem, ze ja tez w szoku, ze lekarz dal mi acard, ja cale zycie okaz zdrowia. On mi przepisal na podstawie, ze mi lozysko sie odklejalo za szybko.Troche mnie zadziwilo wlasnie ze jeszcze bralas acard ,ale nie chcialam dyskutowac mowie moze zalezy od pacjentki albo z ktoryms z naszych lekarzy cos nie tak. Ja bylam na wizycie 10.5 tyg bylo i mowil zeby wszystko juz odstawic i brac witaminki :/
iga2421
A taka ankietę przed punkcja wypelnialas?
reklama
Podziel się: