reklama
agatek28
Fanka BB :)
Moj lekarz prowadzacy. Nikt mi krzepliwosci nie sprawdzal :-\ lekarz mi dal dlatego, zeby dobrze mi sie przykleilo lozysko, bo w pierwszej ciazy przedwczesnie sie odklejalo.Agatek, a kto Ci zlecił acard? krzepliwosc Ci w ciazy sprawdzali?
anika11
Moj lekarz prowadzacy. Nikt mi krzepliwosci nie sprawdzal :-\ lekarz mi dal dlatego, zeby dobrze mi sie przykleilo lozysko, bo w pierwszej ciazy przedwczesnie sie odklejalo.
trzeba kontrolowac te krzepliwość, szkoda, że nikt Ci tego nie zasugerował
co teraz z lekarzem? zostajesz u tego czy jak?
agatek28
Napewno nie mialam. Tylko hiv, wzw b i c, hormony, cytologia. No i genetyka, bo slabe nasienie. U mnie wszystko gra i buczy, wiec mozliwe, ze dlatego nie mialam tej krzepliwosci.@Agatek na ogół badają krzepliwość przy kwalifikacji do in vitro, na pewno nie miałaś tego testu? może był i było wszystko ok?
agatek28
No chyba tak, usg robi ok. Za bardzo to nie mam na kogo zmienic. A troche mi glupio wrocic do mojego od in vitro...trzeba kontrolowac te krzepliwość, szkoda, że nikt Ci tego nie zasugerował
co teraz z lekarzem? zostajesz u tego czy jak?
anika11
Napewno nie mialam. Tylko hiv, wzw b i c, hormony, cytologia. No i genetyka, bo slabe nasienie. U mnie wszystko gra i buczy, wiec mozliwe, ze dlatego nie mialam tej krzepliwosci.
agatek, przed punkcją musiałas miec to badanie
agatek28
Absolutnie nic z tych badan nie mialam. Nic a nic@Agatek na ogół badają krzepliwość przy kwalifikacji do in vitro, na pewno nie miałaś tego testu? poszukaj, może był i było wszystko ok? Czas koalionowo-kefalinowy (APTT), czas potrombinowy (PT), czas trombinowy (TT) - musialo coś takiego być, jak nie to zbrodnia normalnie
reklama
Podziel się: