reklama
Ewunka
Fanka BB :)
Ja też wierze w Twoja 4 próbę . Popatrz u mnie 1 stymulacja 0 jajek przypadek beznadziejny była komisja czy przysługuje mi 2 podejście refundowane bo państwo raczej nie refunduje przypadków ciężkich. Jednak dali szanse 2 podejście zmiana leku zmiana głowy i jest 8 jajek i wiadomość ze jeśli teraz się nie uda państwo refunduje mi 3 podejście bo już nie jestem przypadkiem beznadziejnym tylko książkowym ( z jednego jajnika oczekują 6-8 jajek wersja idealna ) u mnie pracuje tylko 1 .Wiem wiem, że nie miałaś nic złego na myśli
O kurcze, chociaż Ty Bo ja totalnie nie wierzę... No może ociupinkę...
No dzięki!
Anika, super!!! To najważniejsze
Ewunka, no i gitarka. Szykuj komóry do boju
Monia nochal do góry. Spręż poślady, uwierz i do boju! Ostatnia próba. Jedziemy na tym samym wózku Pamiętaj, jak do tej pory, tylko walki przegrałyśmy...a nie całą bitwę! O największe marzenie chyba warto powalczyć?!
Cholerka, ale ja w ogóle tego nie traktuję jak szansy, jestem tak mega zniszczona, że aż mnie to przeraża, że nie wierzę w powodzenie.
Może to głupie, ale ja naprawdę tylko marzę o w miarę ładnym zarodku, może się nie przyjąć, mogę nie zaciążyć, ale żebym wiedziała, że kiedyś może będę miała głośny dom z kilkorgiem dzieciaków.
Ot, takie mam marzenie, żeby zarodek się nie przyjął
No i czy ivf nie ryje bani...
Warto powalczyć, jasne ...Ty szczególnie
Ewunka, no tak... wiem Kochana wiem. Umacniacie mnie troszkę, że wierzycie ^^
Cześć Dziewczyny!!!! Pozdrawiam wszystkie stare znajome i nowe staraczki też. Melduję, że kończę dziś 32. tydzień. Przytyłam 24 kilo i leżę niczym słoń. Spuchnięta, z zadyszką... Planuję pociągnąć jeszcze minimum 4 tygodnie. Trzymajcie kciuki! Szyjka na razie daje radę, maluchy kopią wszędzie gdzie się da. Jaś – zrównoważony, siła spokoju mimo wszystko, Laura – prawdziwa petarda. Aż się boję
@moniusia Ja też bardzo wierzę w 4. próbę ;-))) Fingers crossed!!!
@anika11 Jak samopoczucie? Jak zawartość brzuszka???
@Hess Jak się macie? :-)
@aniolkowa Wspaniale, że się udaje...
Czy ktoś się orientuje co z Kachną wraz z Karolinką i Kacperkiem? Ślad zaginął 31 marca.
@moniusia Ja też bardzo wierzę w 4. próbę ;-))) Fingers crossed!!!
@anika11 Jak samopoczucie? Jak zawartość brzuszka???
@Hess Jak się macie? :-)
@aniolkowa Wspaniale, że się udaje...
Czy ktoś się orientuje co z Kachną wraz z Karolinką i Kacperkiem? Ślad zaginął 31 marca.
Ostatnia edycja:
Falka302
Aniko super wiesci, duza juz ta Twoja "kruszyna" ) to kiedy konczysz te praktyki zeby w spokoju powylegiwac sie i czekam na kopniaki?
Ewunka coraz lepsze wieści ahh jak ja za Ciebie kciuki trzymam
Westi jak tam sie czujesz?
Jak ja wam zazdroszcze tych wizyt co chwile...Martka i Ewelin jakos wydaje mi sie ze bylyscie juz ze 3 czy 4 razy u gina po pozytywnej becie a ja sie doczekac nie moge...a to jeszcze 12dni...
Ann sciskam Cie mocno :*
Ewunka coraz lepsze wieści ahh jak ja za Ciebie kciuki trzymam
Westi jak tam sie czujesz?
Jak ja wam zazdroszcze tych wizyt co chwile...Martka i Ewelin jakos wydaje mi sie ze bylyscie juz ze 3 czy 4 razy u gina po pozytywnej becie a ja sie doczekac nie moge...a to jeszcze 12dni...
Ann sciskam Cie mocno :*
Cholerka faktycznie!!!
Kachna, Kochana odezwij się do nas!
Dorotka, o kurcze, ale szybko minęło. Trzymamy również za Ciebie!
@moniusia Trzymajcie! Kiedy u Ciebie jakieś konkrety się odbędą?
&&&!
Za tydzień mam wizytę, da receptę, już mam ustalone dawki. Zaraz po wizycie z 2-3 dni zacznę się kuć no i tyle Jakoś koniec maja/początek czerwca pewnie będzie pick up.
Ostatnia edycja:
reklama
anika11
Podziel się: