reklama
Piątki 13 - tego są OKJa już po .
Jajek dziś 8 hi co wizyta to więcej .
Endometrium 10
Dostałam zastrzyk na dojrzewanie dziś o 20 zastrzyk na pęknięcie dziś i jutro na noc globulka na bakterie i grzyby.
Piątek 13 _go. O 8 rano punkcjia
Ewunka
Fanka BB :)
Nie nie jest to głupie co mówisz .Cholerka, ale ja w ogóle tego nie traktuję jak szansy, jestem tak mega zniszczona, że aż mnie to przeraża, że nie wierzę w powodzenie.
Może to głupie, ale ja naprawdę tylko marzę o w miarę ładnym zarodku, może się nie przyjąć, mogę nie zaciążyć, ale żebym wiedziała, że kiedyś może będę miała głośny dom z kilkorgiem dzieciaków.
Ot, takie mam marzenie, żeby zarodek się nie przyjął
No i czy ivf nie ryje bani...
Warto powalczyć, jasne ...Ty szczególnie
Ewunka, no tak... wiem Kochana wiem. Umacniacie mnie troszkę, że wierzycie ^^
Ja prosiłam Boga by znieść chociaż 3 jajeczka bo tyle było potrzebne żeby szlo to dalej. Wiesz jakie mi to dało szczęście i spokój psychiczny ze ja je znioslam ? A przecież to dopiero 1 z 100 kroków który prowadzi do celu.
Ja wierzę cała sobą ze mi się uda co dzień dziękuję za to co mam i proszę o następny krok do przodu.
Jestem prze szczęśliwa i duma z siebie znioslam jajka a co by było gdybym to wszystko walnela po 1 beznadziejnej stymulacji . Zabrała bym sobie to szczęście ......
Ewunka
DziękiAniko super wiesci, duza juz ta Twoja "kruszyna" ) to kiedy konczysz te praktyki zeby w spokoju powylegiwac sie i czekam na kopniaki?
Ewunka coraz lepsze wieści ahh jak ja za Ciebie kciuki trzymam
Westi jak tam sie czujesz?
Jak ja wam zazdroszcze tych wizyt co chwile...Martka i Ewelin jakos wydaje mi sie ze bylyscie juz ze 3 czy 4 razy u gina po pozytywnej becie a ja sie doczekac nie moge...a to jeszcze 12dni...
Ann sciskam Cie mocno :*
ewelin86
Dobra jestem
A więc Kropek ma 14mm, serduszko bije 140/min. Wszystko wygląda pięknie Lekarz tez bardzo zadowolony, pierwszy raz tak piekną ciążę z moim przypadkiem widział.
Usłyszeć serduszko to coś wspaniałego
Karta ciąży założona
Aniko proszę o wpis w kalendarz na 1 czerwca
A więc Kropek ma 14mm, serduszko bije 140/min. Wszystko wygląda pięknie Lekarz tez bardzo zadowolony, pierwszy raz tak piekną ciążę z moim przypadkiem widział.
Karta ciąży założona
iga2421
Dobra jestem
Karta ciąży założona
Gratulacje szczesliwa mamusiu ciesze sie ze wszystko dobrze z dzidzia
reklama
Podziel się: