reklama
ewelin86
Fanka BB :)
A ja ryczę razem z Tobą :*Ew poryczalam sie:* Wiesz jak bardzo czekałam z Tobą ;* gratuluję! ! Mówiłam, że serducho jak dzwon będzie :* M E G A !!! :*
Dziewczyny dziękuje Wam za wsparcie i słowa otuchy :****
Chyba właśnie do mnie dotarło, że ja w ciąży jestem. Tyle nieudanych prób i negatywnych bet. A teraz z tych dwóch podanych został jeden ze mną i już wierzę, że zostanie na 9 miesięcy
Piękne wiadomości ;*Dobra jestem
A więc Kropek ma 14mm, serduszko bije 140/min. Wszystko wygląda pięknie Lekarz tez bardzo zadowolony, pierwszy raz tak piekną ciążę z moim przypadkiem widział.
Usłyszeć serduszko to coś wspaniałego
Karta ciąży założona
Aniko proszę o wpis w kalendarz na 1 czerwca
ewelin86
Ale ile stresu sie najadłam czekajac, aż mnie wezwą Najpierw poszedł sobie kawe zrobić. Później 2 babeczki po punkcji wchodziły do niego. Jak jedna weszła to znow wyszłed i zaginął w akcji No i w sumie po godz czasu weszłam do gabinetu. I tylko zdążyłam wejść a dr "P. Ewelinko jak się czujemy?" I zaczął się uśmiechać Później jak robił usg zaczął coś o jakiejś pacjence gadać do mnie, że jakaś niecierpliwa czy namolna strasznie Ale nie dokończył, bo włączyć serduszko
agatek28
Ewelin super! A widze, ze Twoj Bobas starszy niz z miesiaczki. Brawo! Rosnijcie zdrowo i przede wszystkim nudno :-)
Laski od kilku dni nie plamie wogole, cieszy mnie to baaardzo :-)
Martwi mnie bol jajnika. To normalne? Boli tylko jeden.
Laski od kilku dni nie plamie wogole, cieszy mnie to baaardzo :-)
Martwi mnie bol jajnika. To normalne? Boli tylko jeden.
reklama
Podziel się: