U Dr SzlachcicaJa też Macierzyństwo. U kogo jesteś?
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U Dr SzlachcicaJa też Macierzyństwo. U kogo jesteś?
Przykro mi .Witajcie dziewczyny.
Gratuluję pozytywnych bet i życzę powodzenia. U mnie znów dramat i przestałam wierzyć że może być kiefykolwiek dobrze. Beta rosła, w tygodniu lekarz mówił ze jest ok. Od środy beta leci i juz po wszystkim. Nacieszyłam się ciąża przez 2 tygodnie. Jakie to uczucie widziec 2 kreski. Zrobilam chyba z 10 testow dla wlasnej satysfakcji. Dostałam nawet zwolnienie z kodem B. A dziś już po ciąży, właśnie zrobiłam betę i nie pozostawia złudzeń. Miałam przez kilka dni plamienia, pewnie to było powodem. Leżę od paru dni i rycze. Dlaczego to życie jest takie niesprawiedliwe? ???
Nie będę dziś męczyć lekarza. Czy uważacie że po takich przejściach można z marszu podejść do kolejnego crio?
OOo dobre! Zapytam doktorkę czy na to pójdzie. Byłoby super Dzięki Ann :*Najki-poszukaj sobie pod domeme ginekologa ,do ktorego bedziesz jezdzila na usg i robila krew.Reszte zalatwisz mailowo i telefonicznie.W klinice nie zobacza niczego innego niz twoj gin na monitorze.
Bry
Westi, dobrze chłop gada. Wiem, że ciężko się teraz nie stresować, ale spróbuj. Do piątku zdecydowanie bym nie wytrzymała...Planujesz robić betę wcześniej?
super! gratulacje Oszczędzaj się a kropek niech się ładnie zakopuje.
Transfer w niedziele, bety i wyniki po 2 godzinach, bety 3 maja...mamma mia! Gdzie Wy macie tak dobrze ?
U mnie decyzja podjęta na 100%. Jeszcze w maju wizyta w Novum. Jutro jadę do Invicty dopełnić formalności.
Trochę się wczoraj przeraziłam, bo znajoma z innego forum napisała, że miała około 7 wizyt (też krótki protokół, Novum) i podglądanie co 2 dni. I se myślę, jak ja to kurde ogarnę? 350km w jedną stronę...7 wizyt? Z pracy mnie pogonią, szybciej niż mi się wydaje - pomyślałam.
No ale dziś inna dziewczyna z BB odpisała mi że miała ich 4-5, więc odetchnęłam...
U mnie 3 dzień @ i ostro daje popalić franca.
Dziewczyny czy to normalne ze ja caly czas plamie na brazowo?
Aniolkowa Mamo, dziekuje za odzew. Kochana a powiedz mi prosze jak to mozliwe ze wczoraj na usg lekarz nie znalazl krwiaka. To skad mi ta krew sie wydala?Dziewczyny czy to normalne ze ja caly czas plamie na brazowo?
Ja też Macierzyństwo. U kogo jesteś?