reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dzieczyny dzisiaj już mocno czuje jajniki po obu stronach to takie ciągnięcie mam nadzieję że to dobry znak rosnących jajeczek;)
Wczoraj byliśmy z M na grilu u przyjaciół i pili za jajeczka punkcji i za dwa bąbelki;) narazie nie dociera to do mnie że to już tuż tuż przecież niedawno czekałam na wizytę;)

Buterfly a jak u Ciebie mam nadzieję że wszystko super.

reklama
Ja schudlam po tym szpitalu jakies 2 kg :/ i waze wow, az 47,7 kg :-(
Wogole nie mam na nic apetytu, wszystko co zjem to mam wrazenie ze zwroce... wcześniej pozeralam jak maly hipopotam, a teraz wrecz wmuszam w siebie jedzenie...

Nova tak strasznie mi przykro:( kurczę teraz to żadne słowa nie dadzą pocieszenia. Tak jak dziewczyny piszą. Daj sobie chwile odpoczynku dla ciała i dla glowy. Musisz się dobrze przygotować żeby przyjac następnego dzidziusia. Tule mocno:*

Jeśli jutro doktorek zadecyduje o puncji w środę to odstawiamy Menopur i Bemfole i dostanę inne leki czy jak to wygląda bo ja nadal jestem pogubiona trochę;))

Ann z całego serca życzę Ci żeby kropeczki zostały z Tobą na zawsze;* kibicuje Ci bo jak wszystkie walczymy o nasze szczęście którym jest posiadanie dziecka;*

Ja schudlam po tym szpitalu jakies 2 kg :/ i waze wow, az 47,7 kg :-(
Wogole nie mam na nic apetytu, wszystko co zjem to mam wrazenie ze zwroce... wcześniej pozeralam jak maly hipopotam, a teraz wrecz wmuszam w siebie jedzenie...

Toż ty chodzaca anoreksja jesteś! Nie wychodź z domu jak będzie wialo bo cie zwieje gdzies do rowu:p

Anne, Aniołkowa - czytam, co piszecie o stracie i czuję, jakby to moje słowa były. nic już nigdy nie jest takie samo, ciągle strach w głowie i obawa, że coś pojdzie nie tak. podobnie jak Wy próbowałam sobie to jakoś wytłumaczyć, że lepiej teraz niż później i że najwidoczniej to nie był jeszcze czas tego Ludzika...
za trudne to wszytsko. powinno być nudno i zdrowo. należy nam się!!!

Nova - myślę o Tobie. Potrzeba czasu.

Najki, sporo emocji przed Tobą, ale wierzę, że teraz wszytsko się poukłąda i za chwilę będziemy się cieszyć Twoją ciążą :*

reklama
Do góry