reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny straszne co piszecie... :( smutne bardzo i przykre, że czasami po tylu latach walki dostaje się nadzieje, a za chwilę w tsk bolesny sposób traci....
Ja pierwszy raz w życiu mam pozytywna betę. Po 5 latach... I chciałam zawsze zobaczyć 2 kreski na teście, zostawić go na pamiątkę. Ale tak bardzo się boję, że nie mam odwagi go zrobić. Głupie. Wiem.
Oswajam się z sytuacją. Ale właśnie dlatego moje podejście do tej bety było takie a nie inne. Nie chce się nastawić. Mniej boli. Chociaż nie do końca założenie, że nic z tego nie jest dobre...

Jeszcze brzuch mnie zaczął bolec. Chyba z nerwów. Widziałam dzis kobietę. W zaawansowanej ciąży z papierosem w ustach i małym chlopczykiem u ręki. Mało tego stała z koleżanką i rzucała miesem jak chłop. Nie wytrzymałam i zwróciłam jej uwagę. Mało mnie nie zjadła. Ale kurdę. No nie dość, że trula to dziecko, które nosi w sobie, nie zdając sobie sprawy jaki cud został jej ofiarowane, to jeszcze ten chłopczyk patrzący i słuchający matki...

Kobitki tez mialyscie w ciazy takie uplawy? w zasadzie bez wkladki sie nie obedzie.. powiem dr za 2 tyg temu o tym , ale ktos mi jakis czas temu mowil wlasnie ze cala ciaze byly a jak u Was?

Dziewczyny straszne co piszecie... :( smutne bardzo i przykre, że czasami po tylu latach walki dostaje się nadzieje, a za chwilę w tsk bolesny sposób traci....
Ja pierwszy raz w życiu mam pozytywna betę. Po 5 latach... I chciałam zawsze zobaczyć 2 kreski na teście, zostawić go na pamiątkę. Ale tak bardzo się boję, że nie mam odwagi go zrobić. Głupie. Wiem.
Oswajam się z sytuacją. Ale właśnie dlatego moje podejście do tej bety było takie a nie inne. Nie chce się nastawić. Mniej boli. Chociaż nie do końca założenie, że nic z tego nie jest dobre...

Jeszcze brzuch mnie zaczął bolec. Chyba z nerwów. Widziałam dzis kobietę. W zaawansowanej ciąży z papierosem w ustach i małym chlopczykiem u ręki. Mało tego stała z koleżanką i rzucała miesem jak chłop. Nie wytrzymałam i zwróciłam jej uwagę. Mało mnie nie zjadła. Ale kurdę. No nie dość, że trula to dziecko, które nosi w sobie, nie zdając sobie sprawy jaki cud został jej ofiarowane, to jeszcze ten chłopczyk patrzący i słuchający matki...
Westi,a co twoj doktor powiedzial?

Westi,a co twoj doktor powiedzial?
Ze bata ladnie przyrosla i czekamy na dalszy rozwój wydarzen. Kazał brać leki dalej. Betę zrobić w piątek i jeśli wynik będzie większy od 400 to jest ok i umawiamy się na usg. I mam się nie zadreczac wynikami:) dlatego w piątek dopiero beta. To chyba jest ok.
Musze tylko się jutro do kliniki wybrać, bo mi leków braknie. Ot aż tyle albo tylko tyle :)

Ze bata ladnie przyrosla i czekamy na dalszy rozwój wydarzen. Kazał brać leki dalej. Betę zrobić w piątek i jeśli wynik będzie większy od 400 to jest ok i umawiamy się na usg. I mam się nie zadreczac wynikami:) dlatego w piątek dopiero beta. To chyba jest ok.
Musze tylko się jutro do kliniki wybrać, bo mi leków braknie. Ot aż tyle albo tylko tyle :)
To super wiesci,ja sie moze w piatek tez skusze?

Dziś wolne, mimo to kciuków nie puszczamy :) i pozytywne fluidy wysyłamy :)

MAJ

9: wiolciab - wyniki bety
9: koralik – wizyta przed crio
9: Alex83 - punkcja
9: Natalia89 - usg w czasie stymulacji
9: Agatek - wizyta u gin prowadzącego ciążę
9: Ewunka - podgląd w czasie stymulacji
10: strawbelka – wizyta serduszkowa
10: martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciaze
11: anika - wizyta u gin prowadzącej ciaze
11: ewelin86 – wizyta serduszkowa
12: Ewa651 - usg polowkowe
13: Ewunka - punkcja
16: olusja1987 - usg prenatalne w I trymestrze
16: rybka - wizyta kontrolna przed kolejnym crio
16: butterfly - betowanie
17: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
17: Moniusia – wizyta przed stymulacją
18: gosia321 - usg w czasie stymulacji
19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej
19: madzionga - wizyta u gin prowadzącego ciaze
21: MartiniM - wizyta u gin prowadzącej ciaze
21: Madzionga – usg połówkowe
23: Falka203 - wizyta pęcherzykowa
24: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: szila - badanie prenatalne w I trymestrze

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
1: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciaze
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciąże

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kobitki tez mialyscie w ciazy takie uplawy? w zasadzie bez wkladki sie nie obedzie.. powiem dr za 2 tyg temu o tym , ale ktos mi jakis czas temu mowil wlasnie ze cala ciaze byly a jak u Was?

Ja cala ciążę musiałam chodzić we wkladce wspominałam o tym lekarce ale jak mnie zbadala to powiedziała ze to normalne.

Do góry