reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny straszne co piszecie... :( smutne bardzo i przykre, że czasami po tylu latach walki dostaje się nadzieje, a za chwilę w tsk bolesny sposób traci....
Ja pierwszy raz w życiu mam pozytywna betę. Po 5 latach... I chciałam zawsze zobaczyć 2 kreski na teście, zostawić go na pamiątkę. Ale tak bardzo się boję, że nie mam odwagi go zrobić. Głupie. Wiem.
Oswajam się z sytuacją. Ale właśnie dlatego moje podejście do tej bety było takie a nie inne. Nie chce się nastawić. Mniej boli. Chociaż nie do końca założenie, że nic z tego nie jest dobre...

Jeszcze brzuch mnie zaczął bolec. Chyba z nerwów. Widziałam dzis kobietę. W zaawansowanej ciąży z papierosem w ustach i małym chlopczykiem u ręki. Mało tego stała z koleżanką i rzucała miesem jak chłop. Nie wytrzymałam i zwróciłam jej uwagę. Mało mnie nie zjadła. Ale kurdę. No nie dość, że trula to dziecko, które nosi w sobie, nie zdając sobie sprawy jaki cud został jej ofiarowane, to jeszcze ten chłopczyk patrzący i słuchający matki...

Kobitki tez mialyscie w ciazy takie uplawy? w zasadzie bez wkladki sie nie obedzie.. powiem dr za 2 tyg temu o tym , ale ktos mi jakis czas temu mowil wlasnie ze cala ciaze byly a jak u Was?

Dziewczyny straszne co piszecie... :( smutne bardzo i przykre, że czasami po tylu latach walki dostaje się nadzieje, a za chwilę w tsk bolesny sposób traci....
Ja pierwszy raz w życiu mam pozytywna betę. Po 5 latach... I chciałam zawsze zobaczyć 2 kreski na teście, zostawić go na pamiątkę. Ale tak bardzo się boję, że nie mam odwagi go zrobić. Głupie. Wiem.
Oswajam się z sytuacją. Ale właśnie dlatego moje podejście do tej bety było takie a nie inne. Nie chce się nastawić. Mniej boli. Chociaż nie do końca założenie, że nic z tego nie jest dobre...

Jeszcze brzuch mnie zaczął bolec. Chyba z nerwów. Widziałam dzis kobietę. W zaawansowanej ciąży z papierosem w ustach i małym chlopczykiem u ręki. Mało tego stała z koleżanką i rzucała miesem jak chłop. Nie wytrzymałam i zwróciłam jej uwagę. Mało mnie nie zjadła. Ale kurdę. No nie dość, że trula to dziecko, które nosi w sobie, nie zdając sobie sprawy jaki cud został jej ofiarowane, to jeszcze ten chłopczyk patrzący i słuchający matki...
Westi,a co twoj doktor powiedzial?

Westi,a co twoj doktor powiedzial?
Ze bata ladnie przyrosla i czekamy na dalszy rozwój wydarzen. Kazał brać leki dalej. Betę zrobić w piątek i jeśli wynik będzie większy od 400 to jest ok i umawiamy się na usg. I mam się nie zadreczac wynikami:) dlatego w piątek dopiero beta. To chyba jest ok.
Musze tylko się jutro do kliniki wybrać, bo mi leków braknie. Ot aż tyle albo tylko tyle :)

Ze bata ladnie przyrosla i czekamy na dalszy rozwój wydarzen. Kazał brać leki dalej. Betę zrobić w piątek i jeśli wynik będzie większy od 400 to jest ok i umawiamy się na usg. I mam się nie zadreczac wynikami:) dlatego w piątek dopiero beta. To chyba jest ok.
Musze tylko się jutro do kliniki wybrać, bo mi leków braknie. Ot aż tyle albo tylko tyle :)
To super wiesci,ja sie moze w piatek tez skusze?

Dziś wolne, mimo to kciuków nie puszczamy :) i pozytywne fluidy wysyłamy :)

MAJ

9: wiolciab - wyniki bety
9: koralik – wizyta przed crio
9: Alex83 - punkcja
9: Natalia89 - usg w czasie stymulacji
9: Agatek - wizyta u gin prowadzącego ciążę
9: Ewunka - podgląd w czasie stymulacji
10: strawbelka – wizyta serduszkowa
10: martka83 - wizyta u gin prowadzącego ciaze
11: anika - wizyta u gin prowadzącej ciaze
11: ewelin86 – wizyta serduszkowa
12: Ewa651 - usg polowkowe
13: Ewunka - punkcja
16: olusja1987 - usg prenatalne w I trymestrze
16: rybka - wizyta kontrolna przed kolejnym crio
16: butterfly - betowanie
17: pisanka89 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
17: Moniusia – wizyta przed stymulacją
18: gosia321 - usg w czasie stymulacji
19: aniolkowa.mama - wizyta u poloznej
19: madzionga - wizyta u gin prowadzącego ciaze
21: MartiniM - wizyta u gin prowadzącej ciaze
21: Madzionga – usg połówkowe
23: Falka203 - wizyta pęcherzykowa
24: Hess - wizyta u gin prowadzącego ciążę
31: szila - badanie prenatalne w I trymestrze

CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
1: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciaze
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciąże

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kobitki tez mialyscie w ciazy takie uplawy? w zasadzie bez wkladki sie nie obedzie.. powiem dr za 2 tyg temu o tym , ale ktos mi jakis czas temu mowil wlasnie ze cala ciaze byly a jak u Was?

Ja cala ciążę musiałam chodzić we wkladce wspominałam o tym lekarce ale jak mnie zbadala to powiedziała ze to normalne.

Do góry