NOVA-2016
Fanka BB :)
ja chodze do K. M, a ty?
Ja też. Uważam że to kompetentny lekarz. A jaka jest Twoja opinia? Jakie masz doświadczenia ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja chodze do K. M, a ty?
Westi,a co twoj doktor powiedzial?Dziewczyny straszne co piszecie... smutne bardzo i przykre, że czasami po tylu latach walki dostaje się nadzieje, a za chwilę w tsk bolesny sposób traci....
Ja pierwszy raz w życiu mam pozytywna betę. Po 5 latach... I chciałam zawsze zobaczyć 2 kreski na teście, zostawić go na pamiątkę. Ale tak bardzo się boję, że nie mam odwagi go zrobić. Głupie. Wiem.
Oswajam się z sytuacją. Ale właśnie dlatego moje podejście do tej bety było takie a nie inne. Nie chce się nastawić. Mniej boli. Chociaż nie do końca założenie, że nic z tego nie jest dobre...
Jeszcze brzuch mnie zaczął bolec. Chyba z nerwów. Widziałam dzis kobietę. W zaawansowanej ciąży z papierosem w ustach i małym chlopczykiem u ręki. Mało tego stała z koleżanką i rzucała miesem jak chłop. Nie wytrzymałam i zwróciłam jej uwagę. Mało mnie nie zjadła. Ale kurdę. No nie dość, że trula to dziecko, które nosi w sobie, nie zdając sobie sprawy jaki cud został jej ofiarowane, to jeszcze ten chłopczyk patrzący i słuchający matki...
Ze bata ladnie przyrosla i czekamy na dalszy rozwój wydarzen. Kazał brać leki dalej. Betę zrobić w piątek i jeśli wynik będzie większy od 400 to jest ok i umawiamy się na usg. I mam się nie zadreczac wynikami dlatego w piątek dopiero beta. To chyba jest ok.Westi,a co twoj doktor powiedzial?
To super wiesci,ja sie moze w piatek tez skusze?Ze bata ladnie przyrosla i czekamy na dalszy rozwój wydarzen. Kazał brać leki dalej. Betę zrobić w piątek i jeśli wynik będzie większy od 400 to jest ok i umawiamy się na usg. I mam się nie zadreczac wynikami dlatego w piątek dopiero beta. To chyba jest ok.
Musze tylko się jutro do kliniki wybrać, bo mi leków braknie. Ot aż tyle albo tylko tyle
W kupie raźniej? Jestem za ! :*To super wiesci,ja sie moze w piatek tez skusze?
Kobitki tez mialyscie w ciazy takie uplawy? w zasadzie bez wkladki sie nie obedzie.. powiem dr za 2 tyg temu o tym , ale ktos mi jakis czas temu mowil wlasnie ze cala ciaze byly a jak u Was?