reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ja bym polecila novum w warszawie ale wiadomo ze kazda pliszka swoje gniazdo chwali.A ile mieliście juz podejść?
To nasze pierwsze w niemczech ale to gdzie mieszkam okolice bonn jest bardzo mało takich klinik lekarzy więcej jest w większych miastach. Dlatego wolałabym juz dojeżdżać do polski :happy2:

reklama
Ew, bo się starzeje chyba. Tak mi się spać chciało. Jak nigdy.

Ilka nie ma sensu mierzenie, jeśli nie robiłaś tego wcześniej. Nue będziesz miała punktu odniesienia. I mnie tylko brzuch daje znać o sobie. I nie wróżę nic dobrego z tego. Zaraz mam termin @. Piersi jak je "pomacam " to boki pod pachami bolą.

Najki wiem jak się teraz czujesz. Zupełnie jak ja po porażce. Tez chciałam tj i teraz znać odpowiedz. Kochana mam nadzieje, że otrzymasz odpowiedź, która Cię usatysfakcjonuje. Uspokoisz się i dpojrzaszysz na wszystko swierzym okiem.
Nie mieliście ICSI? :o No to u mnie też by nic nie zapłodniły. U mnie twierdzili, że w naturę przy ivf sie nie wierzy, bo ona nie działa.
O co post to już lepsze podejście :* tak trzymaj. I moni

Ann jak mogłoby być inaczej?

Aniko to leniuchuj. :* A zbierasz juz coś dla malucha? ? ;)

Westi mnie właśnie boki pod pachami bolą. Wcześniej mnie bolały jak na @ a teraz właśnie tak :)
hehe za dużo myslałaś nad tytułem bajek i dlatego poszłaś wcześniej spać :D Wiesz czasmi to jest męczące :D

Aaa :) ale to przez Was. Pisalyscie o tych piersiach, że macac zaczęłam ;) może za mocno naciskałam o dlatego :)
Losie. Żadnych objawów ciążowych o tsk teraz nie bedzie. Za wcześnie. A moje dolegliwości będą inne niż wasze;) wywołane lekami, nastrojem, budowa. Np szyjka mi uciekła :)

Aaa :) ale to przez Was. Pisalyscie o tych piersiach, że macac zaczęłam ;) może za mocno naciskałam o dlatego :)
Losie. Żadnych objawów ciążowych o tsk teraz nie bedzie. Za wcześnie. A moje dolegliwości będą inne niż wasze;) wywołane lekami, nastrojem, budowa. Np szyjka mi uciekła :)
Moje też lekami :p ja wiem, że za wcześnie nawet już w ciało się nie wsłuchuje :) Przyjdzie czas to i dolegliwości będą :)

Westi Ty sie nie martw, ja zadnych dolegliwosci nie mialam, 2 dni przeryczalam ze sie nie udalo. A tu prosze niespodzianka;)
Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Westi Ty sie nie martw, ja zadnych dolegliwosci nie mialam, 2 dni przeryczalam ze sie nie udalo. A tu prosze niespodzianka;)
Trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Strawbelko ja się niczym nie martwię. Źle to może zabrzmiało. :) Ja wiem, że objawów to ja się teraz na sniezyce mogę dopatrywac? Za oknem :) ale nie dziś, no słońce grzeje ;)
Luzik. Ja świadoma tego wszystkiego jestem. I... o dziwo mega spokojna. ;)
A jak u Ciebie?
Prolutex nie boli. Nie aż tak :) ja tam go lubiłam. Szczególnie jak mi mąż kiedyś, przy pozbywania się pęcherza powietrza, strzelił na spodnie tym. Klei się dziadostwo. Jak kg cukru rozrobiony w łyżce wody :D

Ew, bo się starzeje chyba. Tak mi się spać chciało. Jak nigdy.

Ilka nie ma sensu mierzenie, jeśli nie robiłaś tego wcześniej. Nue będziesz miała punktu odniesienia. I mnie tylko brzuch daje znać o sobie. I nie wróżę nic dobrego z tego. Zaraz mam termin @. Piersi jak je "pomacam " to boki pod pachami bolą.

Najki wiem jak się teraz czujesz. Zupełnie jak ja po porażce. Tez chciałam tj i teraz znać odpowiedz. Kochana mam nadzieje, że otrzymasz odpowiedź, która Cię usatysfakcjonuje. Uspokoisz się i dpojrzaszysz na wszystko swierzym okiem.
Nie mieliście ICSI? :o No to u mnie też by nic nie zapłodniły. U mnie twierdzili, że w naturę przy ivf sie nie wierzy, bo ona nie działa.
O co post to już lepsze podejście :* tak trzymaj. I moni

Ann jak mogłoby być inaczej?

Aniko to leniuchuj. :* A zbierasz juz coś dla malucha? ? ;)

West a ja znowu martwię sie , ze wogole nie czuje bólu w podbrzuszu i weź tu bądź mądry , ale grzecznie czekam może jeszcze coś zakuje [emoji6] piersi mniej już bolą .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
To nasze pierwsze w niemczech ale to gdzie mieszkam okolice bonn jest bardzo mało takich klinik lekarzy więcej jest w większych miastach. Dlatego wolałabym juz dojeżdżać do polski :happy2:

Ja jestem zadowolona z novum.Fajne maja podejscie. I mozna sie umowic do wlasciciela na wizyte tylko raczej drozej jest ale to dobry specjalista. No i Hess jak sie przeniosla do novum to zaszla naturalnie w ciaze- to bylo wydarzenie! Tak wiec dobre fluidy tam pluna;) Ale moze ktos jeszcze sie wypowie o jakiejs innej klinice.

Do góry