pisanka89
Fanka BB :)
Ja też na podpaskach jechałam teraz już trochę mniej leciMi wkładka nie wystarcza gorzej niż przy @juz dwie paczki podpasek z użyłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też na podpaskach jechałam teraz już trochę mniej leciMi wkładka nie wystarcza gorzej niż przy @juz dwie paczki podpasek z użyłam
Skarbie to co mówię to nie jest recepta na ciążę to droga która idę w którą wierze czy da ciążę to się okaże . Ja naprawiam głowę i mam swój plan długoterminowy .A ja wierzę sikańcom niestety, zreszta nie miałam wiary ze mi sie uda. A jak Ewunka mówi, głowa jest ważna, moja zawiodła niestety. Ja juz nie sprawdzam, w środę idę na betę bo muszę.
Rybka - ale 8 dzien to moze byc za wcześnie bo od 7 chyba idzie produkcja bety. Wiec ja w Ciebie wierzę, czekaj spokojnie, moze sie uda. Zreszta ja wierze we wszystkich powodzenia, tylko w swoje jakos słabiej.
Jesli mialyscie transfer swierzakow to może was bolec po stymulacji. Ja jeszcze w 10tc miałam torbiele po stymulacji. I to po kilka sztuk na każdym z jajników.