reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
A ja wierzę sikańcom niestety, zreszta nie miałam wiary ze mi sie uda. A jak Ewunka mówi, głowa jest ważna, moja zawiodła niestety. Ja juz nie sprawdzam, w środę idę na betę bo muszę.

Rybka - ale 8 dzien to moze byc za wcześnie bo od 7 chyba idzie produkcja bety. Wiec ja w Ciebie wierzę, czekaj spokojnie, moze sie uda. Zreszta ja wierze we wszystkich powodzenia, tylko w swoje jakos słabiej.
Skarbie to co mówię to nie jest recepta na ciążę to droga która idę w którą wierze czy da ciążę to się okaże . Ja naprawiam głowę i mam swój plan długoterminowy .
Podejde do 3 stymulacji nie więcej ( bo tyle podobno nie ma większego znaczenia dla mojego zdrowia później )
Zaczynam właśnie 2 wierze ze się uda mam obiecane nagrody ( głowa ciągle pozytywnie ) za pozytywna betę lecę na wakacje za każdy miesiąc ciąży mąż obiecał prezent. .... niby głupoty ale jest mi weselej jestem szczęśliwa .
Na początku wszystkiego się bałam i obwinialam siebie ze się nie nadaje bo to ja jestem zepsuta wiem wiem problem jest nasz ale to siedziało we mnie . Teraz mąż powtarza mi prawie co dzień ze jest ze mną szczęśliwy jak będziemy mieli dzieci będzie szczęśliwszy a jak nie to nadal będzie szczęśliwy .
To by się wydawało takie drobne rzeczy durnoty a powodują że moja głowa jest inna podchodzę do tego ze spokojem .
Idę z nadzieją ze mi się uda .
Wierzę w teorie mojego lekarza ze do ciąży potrzebna jest głowa endometrium odpowiednie i zarodek .
A co do testu przed 14 dniem po transferze o ciąży lub nie ciąży mówić nie można.
Po 14 dniach beta powyżej 100 to ciąża . Ale to też tylko 1 z wersji w którą ja wierzę wiec według mnie i mojej wersji masz jeszcze duże szanse na sukces

Ostatnia edycja:
Falka się nie znam na tym i u mnie w klinice tego sie nie stosuje.
Nikt nie olał postu :) Po prostu może nie ma jeszcze dziewczyn, której to brały albo moga sie na ten temat wypowiedzieć :)

Megi Rybka, jakiej czułości miałyście testy?
Ja robiłam taki z allegro nic. Zrobiłam wczoraj apteczny o czułości 25 i wyszła niewyraźna, ale jednak druga kreska.
Dziś 9dpt zrobiłam bete i jest 35.
Jestem ostrożna i nie umiem się cieszyć, ale nie załamujcie się, bo wiele zależy od czułości testu i wszystko może się zdarzyć. Podobnie jak i mnie może opaść...

Pisanka, Ewelin, Martka, boli was brzuch jak na @ ?

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie dziewczyny chciałam zapytać o Wasze samopoczucie. Jesteśmy terminem podobne. Mnie dziś w nocy ból jajnika obudził, ale ja jestem wyczulona po tym usg. Wiem, że mam wielkie jajniki z torbielami. Ponoć tyle torbieli ile komórek pobranych. Pije 3 litry wody i ciągle sikam.
Z innych objawów to chyba bardziej senna jestem. A Wy? Jakieś mdłości? Zapachy? Cokolwiek ....?

Nova - gratulacje:) :)

Czyli testy nie kłamią, jest beta jest druga kreska. Chociaż bardzo bym chciała zeby moj kłamał:) Rybce i Truskaffce życzę tego samego.

reklama
Do góry