G
reklama
iga2421
Fanka BB :)
Mnie wogule nie boli brzuch ani jajniki nic kompletnie jedyne co mam to wielkie twarde i obolałe piersi i ciągle mi mokro jakbym miała nie trzymanie moczu jakaś dziwna jestem
Przez cala ciążę musiałam chodzić we wkladce a myślałam ze jak zaciaze to będzie spokój.
A nie macie czasem większej ochoty na przytulanie?
iga2421
Mi wkładka nie wystarcza gorzej niż przy @juz dwie paczki podpasek z użyłam
O kurczę. To ja aż tak nie miałam
butterfly1331
Moderator
Cześć dziewczyny!
W sikańce nie wierzymy! Zaczekajcie do bety. Trzymam kciuki żeby wyniki Was pozytywnie zaskoczyły :-)
A teraz prywata - jestem po 5 zastrzyku Menopuru. Czy ból w podbrzuszu wskazuje, że zbliża się dzień 0, czy to raczej oznaka,że coś jest nie tak? Lekarz jutro,więc się dowiem,co wyhodowałam,ale od wczoraj czuję ból - powinnam się zacząć martwić?
W sikańce nie wierzymy! Zaczekajcie do bety. Trzymam kciuki żeby wyniki Was pozytywnie zaskoczyły :-)
A teraz prywata - jestem po 5 zastrzyku Menopuru. Czy ból w podbrzuszu wskazuje, że zbliża się dzień 0, czy to raczej oznaka,że coś jest nie tak? Lekarz jutro,więc się dowiem,co wyhodowałam,ale od wczoraj czuję ból - powinnam się zacząć martwić?
Falka302
Ja miałam tak ostatnio. Teraz ze względu na to endo mam mniejsza dawkę. Ale pewnie po transferze zwiększy.
Spróbuj bez aplikatora?
Embryoglue
Nie wiem jak u Ciebie ale bez aplikatora wszystko wyplywa a z aplikatorem nic... ehhh ja pierdziele jak ja nie lubie takiej aplikacji tabletek.
Dziewczyny czy zadna z was nie stosowala embryoglue ze sie nie odzywa? Czy tak po prostu moj post zostal olany?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
ewelin86
Nie masz się czym martwić Po prostu jajeczka rosną i czujesz ból Tez tak miałamCześć dziewczyny!
reklama
butterfly1331
Moderator
Uff, bo już się zastanawiałam czy tam się coś złego nie dzieje. Dziękuję :-)Nie masz się czym martwić Po prostu jajeczka rosną i czujesz ból Tez tak miałam
Podziel się: