Przypominam że przy grubszym endometrium implantacjia następuje później a jeśli dobrze pamiętam to takie miałaś wiec w Twoim przypadku test nie mówi nic w tym dniu
Jesli masz rację, to Cie znajdę i przyjadę ucałować
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przypominam że przy grubszym endometrium implantacjia następuje później a jeśli dobrze pamiętam to takie miałaś wiec w Twoim przypadku test nie mówi nic w tym dniu
Ambitna bestyjka :> )))Najki, na podyplomowce siedzę. Ale ciężko, bo zajęcia średnio ciekawe :/
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
A nie wiem Długi protokół + stymulacja przedłużona o 3 dni. Gonapeptyl + menopur i tyle wyszło. Jeszcze dziś wieczorem, jutro rano + pewnie zastrzyk na pęknięcie. Punkcja chyba w środęRany, Najki, czemu aż tyle tych zastrzyków? Ja mam 158 cm wzrostu, ważę 46 kg, jeśli będę miała jeszcze 5 zastrzyków, to eksploduję... Już teraz mam taki brzuch, jak narzeczona mojego brata,a ona jest w 19 tygodniu ciąży :-) Też co chwilę syczę z bólu, ale mam nadzieję, że jedno z tych jajek,które wyhodowałam jest moim kropkiem i ten ból ma sens :-)
A nie wiem Długi protokół + stymulacja przedłużona o 3 dni. Gonapeptyl + menopur i tyle wyszło. Jeszcze dziś wieczorem, jutro rano + pewnie zastrzyk na pęknięcie. Punkcja chyba w środę
Chcę to już mieć za sobą.
Z moim samopoczuciem coraz gorzej
Megi a jakie miałaś endo?