Mnie pobolewa ale kurcze nie umiem opisać jak, czy na okres, chyba troszkę inaczej. Chociaz momentami może jak na okres. Dziewczyny nie wiem co się ze mną dzieję ale jestem totalnie zakręcona, jakby ciężko było się skupić. Zresztą to chyba nawet widać po tym wpisie
reklama
iga2421
Fanka BB :)
Martka ja znów płacze przy gotowaniu, bo mi nie wychodzi i jest wszystko bez smaku I chyba będziemy u teściów lub moich rodziców się stołować, bo wszystko niedobre
Nawet głupie naleśniki mi wczoraj nie wychodziły
Stary przesad ze jak nie wychodzi gotowanie to jest się w ciąży
ewelin86
M tez mi to powtarza i tego się trzymamStary przesad ze jak nie wychodzi gotowanie to jest się w ciąży
ewelin86
No właśnie ja miałam świeżaków. No możliwe, że jeszcze trzyma po stymulacji.Jesli mialyscie transfer swierzakow to może was bolec po stymulacji. Ja jeszcze w 10tc miałam torbiele po stymulacji. I to po kilka sztuk na każdym z jajników.
ewelin86
To, że mokro to ja mam do tej poryMnie wogule nie boli brzuch ani jajniki nic kompletnie jedyne co mam to wielkie twarde i obolałe piersi i ciągle mi mokro jakbym miała nie trzymanie moczu jakaś dziwna jestem
reklama
pisanka89
Tak pisała ew mnie bolal przed terminem @. Ogólnie to od 1 dpt mnie bolal czasem.caly dzień czasem z przerwami a teraz od.kilku dni już spokój. Czasem coś zakuje tylko i brzuch zaboli ale.to 20 sekund
Podziel się: