reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiesz Pisanka miala chcice na pierogi i sie udalo to moze sie uda i mi przy chcicy na nalesniki. W kazdej postaci :D
Tak blastke. Nasza jedyna malutka blastke. Oni maja jakas inna klasyfikacje i patrzylam wlasnie w karte i jest sklasyfikowana jako 4.1.1. Zobaczymy jutro jakie tam gniazdko jej hoduje :) Wy prawie wszystkie po mnie mialyscie stymulacje a jiz 3/4 zaciazone a ja dopiero kropka za tydzien odbiore :)
Dobranoc dziewczynki.

Ta a. Żeby to tak działało.
Pisałam o tej klasyfikacji. 4.1.1 czyli 4aa.
Bardzo dobry zarodeczek! Oby został z Tobą!
My musimy sobie teraz wybrać wśród naszych. I nie fajne to jest :/
Będziesz na zwolnieniu? Dobranoc czekam jutro na wiesci.

Dziewczyny wszystkie robilyscie to badanie genetyczne w 1 symestrze?? Mna tak dzisiaj lekarz zakrecil ze zrozumialam ze nie musze a tu wiekszosc osob mi mowi ze to robily ;) Jakie Wasze opinie ?

Martini ja robiłam. Usg wg mnie to konieczność, badają kość nosowa i przeziernosc karkową. Ja zrobiłam tez testy z krwi pappa troche ze względu na wiek a troche żeby wiedzieć na czym stoję, ale w sumie i tak wiedziałam po usg, że ryzyko jest małe. Na te inwazyjne juz bym sie raczej nie zdecydowała, bo i tak by to nic nie zmieniło.

Olusja bardzo późno masz to prenatalne. nie jestem pewna jak w Polsce, ale w UK robi sie je najpóźniej 13t6d, bo potem wymiary są niewiarygodne.

Dzień dobry :)
Kciuki za dzisiejsze sprawdzanie!
Falka przynieś dobre wieści :)

Nova skusilas się dziś czy czekasz?
Agatek jak z maluchem Twoim i teściową?

Nie ma to jak nie móc spać ;)
Miłego dnia życzę :*

Kciuki zaciśnięte, samych dobrych wiadomości:)

Pisanka bardzo jestem ciekawa co tam dzis zobaczysz :) wszystkie macie wizyty pęcherzykowe przede mna, wiec będziecie moimi wyznacznikami :)

To powinno zostać Ci 150 a nie 100 . Mi dr kazała o tej samej porze , ale raz zrobiłam z godzinnym opóźnieniem .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Słusznie, 150:-) Kurczę, przez ten stres zamiast sama policzyć, to posłuchałam pielęgniarki, że zostanie 100 i przyjęłam to za pewnik:-/ Paradoks, bo liczeniem zarabiam na życie.

reklama
West ja na szybkości, bo lecę do pracy aleee wyczytałam, że jest problem z endo?
U mnie przy trzech transferach było OK, a przy czwartym ledwie ponad 7mm...no i był problem.
Żadne picie wina czy orzechy brazylijskie nie pomagały..zwiększyli mi chyba estrofem(?) i dostałam robione globulki dopochwowe Sildenafili 25mg zwane potocznie (uwaga, uwaga.....) "kobiecą viagrą" :rolleyes2::-p
I podrosło :) Może nie jakoś wybitnie i szałowo ale podrosło na tyle, że transfer zrobili bez problemu...
A nóż widelec, hm? Jakbyś miała jeszcze wizytę, to może podpytaj doktorka :)

Kciuki za dzisiejsze dziewczyny!

Do góry