Olusja1987
Fanka BB :)
Mój lekarz wspominał coś o teście Pappa i jakichś jeszcze innych badaniach.Hmmm chyba to wymierzaja dziecko, sprawdzaja uderzenia serduszka itp
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój lekarz wspominał coś o teście Pappa i jakichś jeszcze innych badaniach.Hmmm chyba to wymierzaja dziecko, sprawdzaja uderzenia serduszka itp
czy wy mowicie o przeziernosci karkowej ??? czy jakie inne genetyczne?
Moj juz nie wiem o czym wspominal bo napierw zarzucil jakies genetyczne za 2.500 tys wiec oslablamMój lekarz wspominał coś o teście Pappa i jakichś jeszcze innych badaniach.
Czyli lepiej isc na to niz nie isc?? Nie chodzi mi tu o koszty tylko poprostu czy jest to naprawde potrzebne i czy wiekszosc z was to robila. Bardziej mi chodzi o to ze w pracy musze znowu kombinowac jakies wyjscie czy cosJa w trakcie badania genetycznego miałam badana przeziernosc, serce, przeplywy, narządy, kości, kość nosowa itp
Testu pappa nie.robiłam, bo ryzyko wyszło nawet niższe niż wskazywałby wiek
Moj juz nie wiem o czym wspominal bo napierw zarzucil jakies genetyczne za 2.500 tys wiec oslablam
A dopiero pozniej powiedzial o tych i jakos to nazwal inaczej chyba wlasnie nie wiem czy nie tak jak anne napisala przeziernosc karkowa
Dziewczyny, mam kolejne pytanie techniczne. Wzięłam dziś drugą dawkę Menopuru,w buteleczce zostało jeszcze 100 jednostek. Biorę dawkę 225. Czy mogę strzykawką wyciągnąć z jednej butelki to,co zostało, a brakującą część wziąć tą samą strzykawką z kolejnej butelki? Pielęgniarka mówiła,że lekarz dał mi receptę na więcej niż potrzebuję, więc mogę sobie to zostawić w buteleczce, a kolejną dawkę wziąć z nowej,ale w ten sposób w każdej butelce coś mi zostanie. Jak Wy to robiłyście?
Te moje pytania chyba są idiotyczne,ale nie wiem, jak to zrobić, żeby było dobrze :-(
Czyli lepiej isc na to niz nie isc?? Nie chodzi mi tu o koszty tylko poprostu czy jest to naprawde potrzebne i czy wiekszosc z was to robila. Bardziej mi chodzi o to ze w pracy musze znowu kombinowac jakies wyjscie czy cos