reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiesz Pisanka miala chcice na pierogi i sie udalo to moze sie uda i mi przy chcicy na nalesniki. W kazdej postaci :D
Tak blastke. Nasza jedyna malutka blastke. Oni maja jakas inna klasyfikacje i patrzylam wlasnie w karte i jest sklasyfikowana jako 4.1.1. Zobaczymy jutro jakie tam gniazdko jej hoduje :) Wy prawie wszystkie po mnie mialyscie stymulacje a jiz 3/4 zaciazone a ja dopiero kropka za tydzien odbiore :)
Dobranoc dziewczynki.

Ta a. Żeby to tak działało.
Pisałam o tej klasyfikacji. 4.1.1 czyli 4aa.
Bardzo dobry zarodeczek! Oby został z Tobą!
My musimy sobie teraz wybrać wśród naszych. I nie fajne to jest :/
Będziesz na zwolnieniu? Dobranoc czekam jutro na wiesci.

Dziewczyny wszystkie robilyscie to badanie genetyczne w 1 symestrze?? Mna tak dzisiaj lekarz zakrecil ze zrozumialam ze nie musze a tu wiekszosc osob mi mowi ze to robily ;) Jakie Wasze opinie ?

Martini ja robiłam. Usg wg mnie to konieczność, badają kość nosowa i przeziernosc karkową. Ja zrobiłam tez testy z krwi pappa troche ze względu na wiek a troche żeby wiedzieć na czym stoję, ale w sumie i tak wiedziałam po usg, że ryzyko jest małe. Na te inwazyjne juz bym sie raczej nie zdecydowała, bo i tak by to nic nie zmieniło.

Olusja bardzo późno masz to prenatalne. nie jestem pewna jak w Polsce, ale w UK robi sie je najpóźniej 13t6d, bo potem wymiary są niewiarygodne.

Dzień dobry :)
Kciuki za dzisiejsze sprawdzanie!
Falka przynieś dobre wieści :)

Nova skusilas się dziś czy czekasz?
Agatek jak z maluchem Twoim i teściową?

Nie ma to jak nie móc spać ;)
Miłego dnia życzę :*

Kciuki zaciśnięte, samych dobrych wiadomości:)

Pisanka bardzo jestem ciekawa co tam dzis zobaczysz :) wszystkie macie wizyty pęcherzykowe przede mna, wiec będziecie moimi wyznacznikami :)

To powinno zostać Ci 150 a nie 100 . Mi dr kazała o tej samej porze , ale raz zrobiłam z godzinnym opóźnieniem .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Słusznie, 150:-) Kurczę, przez ten stres zamiast sama policzyć, to posłuchałam pielęgniarki, że zostanie 100 i przyjęłam to za pewnik:-/ Paradoks, bo liczeniem zarabiam na życie.

reklama
West ja na szybkości, bo lecę do pracy aleee wyczytałam, że jest problem z endo?
U mnie przy trzech transferach było OK, a przy czwartym ledwie ponad 7mm...no i był problem.
Żadne picie wina czy orzechy brazylijskie nie pomagały..zwiększyli mi chyba estrofem(?) i dostałam robione globulki dopochwowe Sildenafili 25mg zwane potocznie (uwaga, uwaga.....) "kobiecą viagrą" :rolleyes2::-p
I podrosło :) Może nie jakoś wybitnie i szałowo ale podrosło na tyle, że transfer zrobili bez problemu...
A nóż widelec, hm? Jakbyś miała jeszcze wizytę, to może podpytaj doktorka :)

Kciuki za dzisiejsze dziewczyny!

Do góry