reklama
D
Deleted member 134305
Gość
Hej dziewczyny
Martini ja w 1szej ciazy robiłam przeziernosc karkowa w 13 tc i jeszcze takie usg pogłębione w 20 tc, głownie z tego względu, ze jest to po prostu bardzo dokładne usg, normalnie lekarz az tak dokładnie tego nie robi, jesli bede w 2 ciazy to bez zastanowienia na to pojde dla własnego spokoju. Co do witaminek to magnez tez bym brała dalej, tak jak dziewczyny pisza, pomaga na skurcze.
Dziewczyny zastanawiam się czy 5 dpt moge zaczać sobie powoli cwiczyc? lekarz mówil ze nie mozna uprawiac sportów wyczynowo, ale pobiegac 20 min na orbitreku chyba nie zaszkodzi? Strasznie przytyłam i ledwo dopinam spodnie :/
Martini ja w 1szej ciazy robiłam przeziernosc karkowa w 13 tc i jeszcze takie usg pogłębione w 20 tc, głownie z tego względu, ze jest to po prostu bardzo dokładne usg, normalnie lekarz az tak dokładnie tego nie robi, jesli bede w 2 ciazy to bez zastanowienia na to pojde dla własnego spokoju. Co do witaminek to magnez tez bym brała dalej, tak jak dziewczyny pisza, pomaga na skurcze.
Dziewczyny zastanawiam się czy 5 dpt moge zaczać sobie powoli cwiczyc? lekarz mówil ze nie mozna uprawiac sportów wyczynowo, ale pobiegac 20 min na orbitreku chyba nie zaszkodzi? Strasznie przytyłam i ledwo dopinam spodnie :/
Truskawka ja też przytyłam. Ale po transferze nie odwazylabym się ćwiczyć. Ja wiem, że ciąża to nie choroba i jak ktoś wcześniej ćwiczył to teraz nie musi przerywać, tylko trochę zwolnić. Ale... no właśnie. Ja uważam, że ciąża z ivf jest juz sama w sobie ciaza z większym ryzykiem. I nie o sposób poczęcia chodzi, a o problemy z jakimi my się borykamy.
Nie mowie żeby koniecznie lezec plackiem, ale ja sama poszłam na zwolnienie i uważam, że to jest dobre rozwiązanie.
Oczywiście zrobisz jak zechcesz
Nie mowie żeby koniecznie lezec plackiem, ale ja sama poszłam na zwolnienie i uważam, że to jest dobre rozwiązanie.
Oczywiście zrobisz jak zechcesz
Bety72
Fanka BB :)
Ja byłam u dr Gizlera. Jednak słyszałam, że Trzeciak jest super i ma dobrą rękę do transferów [emoji1] podanym fajny młody ;-)Czy jest tu jakaś staraczka która leczy sie w invimedzie we Wrocławiu u dr Trzeciaka?
Napisane na D2005 w aplikacji Forum BabyBoom
Ewunka
Dziwny dziś dzień. .......
Poszłam z rana oddać krew jeszcze nie na bete hi hi hi takie sprawdzenie przed stymukacjia witaminki cukier markery ca 125 żelaza i inne cuda . Pani mierzy mi ciśnienie i pyta jak się czuje
Mowie dobrze .......
Znów mi mierzy i dziwnie patrzy
Mówi 60/40 ...... chyba się kończę hihihi kazała zjeść coś solonego .
Poszłam z rana oddać krew jeszcze nie na bete hi hi hi takie sprawdzenie przed stymukacjia witaminki cukier markery ca 125 żelaza i inne cuda . Pani mierzy mi ciśnienie i pyta jak się czuje
Mowie dobrze .......
Znów mi mierzy i dziwnie patrzy
Mówi 60/40 ...... chyba się kończę hihihi kazała zjeść coś solonego .
agatek28
Westi dzieki, ze pytasz, teoretycznie chyba dobrze z moim maluchem i tesciowa, tzn ona twierdzi ze jadl, nie mam jak tego sprawdzic, ani tego co robil. Ale i tak powiedzialam ze to ost taka sytuacja, nie mam zamiaru znowu sie stresowac pol wieczoru i pol nast dnia. Jestem spokojniejsza, jak wiem ze maly jest w naszym mieszkaniu...
Powodzenia z endo, niech rosnie!! Pijesz wino, jesz orzechy?
Powodzenia z endo, niech rosnie!! Pijesz wino, jesz orzechy?
D
Deleted member 134305
Gość
Dzięki dziewczyny, może faktycznie jednak sobie odpuszcze jeszcze te kilka dni, ale chyba przez te hormony jestem ciągle taka głodna, normalnie bardzooooo pilnuje diety, udało mi sie bardzo duzo schudnąc, a tu widze, ze waga znow rosnie i mnie to przeraza.
kusi mnie coraz bardziej zeby w sb pojechac na bete, to bedzie 7 dpt, moze byc juz cos widac? przy 1szej ciazy test długo nie wychodził, dopiero tydzien po terminie spodziewanej miesiączki wyszedł pozytywny sikaniec, wiec jest mozliwosc, ze po prostu mam wolny przyrost bety :/
kusi mnie coraz bardziej zeby w sb pojechac na bete, to bedzie 7 dpt, moze byc juz cos widac? przy 1szej ciazy test długo nie wychodził, dopiero tydzien po terminie spodziewanej miesiączki wyszedł pozytywny sikaniec, wiec jest mozliwosc, ze po prostu mam wolny przyrost bety :/
reklama
dziewczyny od około 7 dpt pobolewał mnie codziennie brzuch, po dwóch pieknych betach ból brzucha trwał nadal, ale to taki zupełnie inny ból, rozciąganie, ucisk, czułam jakby obie nogi coś uciskało, taka słabość w tych nogach. Wczoraj miałam ogromną ochotę na bigos, więc w sklepie kupiłam 2 kg kapusty plus wiadomo jakaś kiełbaska, kilka innych rzeczy. Nie ważyło to za wiele, ale też lekkie nie było. W drodze do domu ból brzucha ustał i właściwie do pójscia spać już nic w brzuchu nie czułam, po przebudzeniu chwile zoabolało i w sumie dzisiaj nic nie czuję. Przyzwyczaiłam się że cały czas coś jednak się tam dzieje, a dzisiaj się martwię...
Wiem, że to może głupie gadanie, no ale komu mam się wygadać jak nie wam
Wiem, że to może głupie gadanie, no ale komu mam się wygadać jak nie wam
Podziel się: