reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
W zasadzie już w 8 dpt powinno już coś wyjść. Ale dla spokoju radziłabym poczekać do 10.

Dlaczego zatem niektóre ośrodki zlecają badania już w 6dpt? Nosi mnie i boje się, że niepotrzebnie się łudzę po raz drugi...
Słucham w kółko Sound`N`Grace żeby się zmotywować do pozytywnego myślenia...

Monia myślami i serduchem z Wami :*
Pytałaś może ile to może potrwać? Kiedy kurs?

Anika!!! :) :) :) :)
Gratuluję Kochana!!!!!!!!

Doszło do mnie, że za około tydzień mam pic up :szok:

:* :* :* Kurs wrzesień/październik, ale może się zdarzyć, że jeszcze przed wakacjami, bo na wakacje nie robią. Ale raczej wrzesień/październik. A wszystko trwa ok. roku od momentu pierwszej wizyty.

Jacie :) ale będą emocje!!! Ja również jestem z Wami. Tym razem się uda. Musi, rozwalisz system :)

Najki poczekaj bo nim się obejrzysz testować będziesz ;)
Od rozpoczęcia zastrzyków czas gna jak szalony :)
To prawda! Czas zapitala. I bardzo dobrze :tak:Coraz trudniej robić mi zastrzyki, bolą coraz bardziej...ale wytrzymam :D

Dlaczego zatem niektóre ośrodki zlecają badania już w 6dpt? Nosi mnie i boje się, że niepotrzebnie się łudzę po raz drugi...
Jeśli zarodek był 5-cio dniowy to w 6dpt MOŻE (ale nie musi) już coś wyjść. Uważam, że to za wcześnie...
Sound'N'Grace - uwielbiam :)

Dziewczyny, filmik mnie rozbroił :)
Życzę każdej z nas poranków z takim emocjami ;) już niedługo :tak:

W nie których klinika kach juz od 3 dpt każą robić weryfikację. Dla mnie niepotrzebny stres. Fakt są źródła, które mówią o widocznym wzroście juz w 6 dpt. Tylko wszystko może się wydarzyć później. Negatywny wynik ni oznacza braku ciąży. Tak jak podniesione hcg nie oznacza, że nie spadnie.
Jeśli nie możesz wytrzymać idź jutro.

reklama
:* :* :* Kurs wrzesień/październik, ale może się zdarzyć, że jeszcze przed wakacjami, bo na wakacje nie robią. Ale raczej wrzesień/październik. A wszystko trwa ok. roku od momentu pierwszej wizyty.

Jacie :) ale będą emocje!!! Ja również jestem z Wami. Tym razem się uda. Musi, rozwalisz system :)
Super Monia :) Rok zleci, jak z bicza strzelił! Ja już od roku przygodę z in vitro zaliczam...zleciało, nie wiem kiedy..
Buziole mała :*

Do góry