reklama
Ilu dniowy zarodek?Anika gratulacje!
Czułam, że to dziewczynka i kolejny raz intuicja mnie nie zawiodła
Dziewczyny, w 7dpt jeśli beta miałaby się pojawić to już wyjdzie w badaniu?
iga2421
Fanka BB :)
Anika gratulacje!
Ja bym jeszcze zaczekala. Po co sie stresowac jesli jeszcze nie wyjdzie.
ewelin86
Ja sobie tego nie wyobrażam. Dla mnie to jest chory pomysł. I czuję się, jakbym poszła do sklepu i wybrała to co mi się podoba i jak ma wyglądać. Proszę chłopca z niebieskimi oczami, brązowe włosy i ma być np inżynierem. Ja bym nie chciała i nie wyobrażam, żebym mogła sobie tak wybrać. To ma być dzidzia z Naszych genów, naszych cech, a nie, że idę i wybieram.
To jest moje odczucie
To jest moje odczucie
ewelin86
Ja też radzę zaczekać do 9 -10 dptAnika gratulacje!
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Nawet jakby było legalne, chyba bym się nie zdecydowała. Chciałabym mieć niespodziankęJa chyba nie chce znać płci, bedzie niespodzianka
![]()
Ewelin ja tez nie znam płci do konca i da sie wytrzymać :-) zawsze marzyłam o niespodziance przy porodzie
Anika gratuluje małej księżniczki!! Bedzie córeczka tatusia :-)
Moniusia mam w rodzinie adoptusia. Oni starali sie o dziecko 10 lat i nie mieli najmniejszych szans na naturalne (nie pamietam dlaczego). 2,5 roku trwała procedura adopcyjna i tez podchodzili do tego niepewnie i troche na "zimno". Jak pokazali im zdjęcie wybranego dziecka a potem poszli je zobaczyć to była miłość od pierwszego wejrzenia!! Ta wieź nawiązała sie w 1 sekundzie. Troche podobnie jest przy ciazy - owszem wiesz, że w brzuszku jest dziecko i kochasz je, ale jest to jeszcze taka abstrakcja i ta więź dopiero sie pojawia w momencie pierwszego prawdziwego kontaktu z dzieckiem. Wracając do tej pary- chłopczyk zamieszkał z nimi i dzis wyglada jakby był ich synem. Kopia swojej mamy! Nigdy byś nie powiedziała że nie są spokrewnieni. Rok po adopcji ona zaszła w ciąże - mają drugiego synka. Wyglądają jak bliźniaki. Mają wspaniały kontakt i świata poza sobą nie widzą. Ona do dzis nie może uwierzyć że zaszła naturalnie, bo nie mieli żadnych szans. Los ma dla nas w zapasie całe mnóstwo niespodzianek. Oby ciebie tez zaskoczył!! Trzymam kciuki kochana z całych sił za Was
Ewunka
A ile miałaś wszystkich zdolnych do zapłodnienia bo od tego oblicza się statystykiEwunka u mnie z 6 które mogli zapłodnic, zapłodniło się 5 z czego wszystkie doszły do stadnium blastocysty. Dla mnie to tez chore, ze moga tylko 6 zapłodnic :/
Anika rewelacja!! ale Ci zazdroszcze, tez mi sie tak marzy dziewczynka, w ogole slyszalam, ze po in vitro większe szanse na chłopca, wiem tym bardziej Ci gratuluje :*
D
Deleted member 134305
Gość
Ewunka wszystkich miałam 10 zdolnych do zapłodnienia, te 4 co zostały to są zamrozone w razie czego
NOVA-2016
Ilu dniowy zarodek?
5- dniowy
reklama
Podziel się: