reklama
Ilu dniowy zarodek?Anika gratulacje!
Czułam, że to dziewczynka i kolejny raz intuicja mnie nie zawiodła
Dziewczyny, w 7dpt jeśli beta miałaby się pojawić to już wyjdzie w badaniu?
iga2421
Fanka BB :)
Anika gratulacje!
Ja bym jeszcze zaczekala. Po co sie stresowac jesli jeszcze nie wyjdzie.
ewelin86
Ja sobie tego nie wyobrażam. Dla mnie to jest chory pomysł. I czuję się, jakbym poszła do sklepu i wybrała to co mi się podoba i jak ma wyglądać. Proszę chłopca z niebieskimi oczami, brązowe włosy i ma być np inżynierem. Ja bym nie chciała i nie wyobrażam, żebym mogła sobie tak wybrać. To ma być dzidzia z Naszych genów, naszych cech, a nie, że idę i wybieram.
To jest moje odczucie
To jest moje odczucie
ewelin86
Ja też radzę zaczekać do 9 -10 dptAnika gratulacje!
aniolkowa.mama
W oczekiwaniu na CUD
Nawet jakby było legalne, chyba bym się nie zdecydowała. Chciałabym mieć niespodziankę Ja chyba nie chce znać płci, bedzie niespodzianka
Ewelin ja tez nie znam płci do konca i da sie wytrzymać :-) zawsze marzyłam o niespodziance przy porodzie
Anika gratuluje małej księżniczki!! Bedzie córeczka tatusia :-)
Moniusia mam w rodzinie adoptusia. Oni starali sie o dziecko 10 lat i nie mieli najmniejszych szans na naturalne (nie pamietam dlaczego). 2,5 roku trwała procedura adopcyjna i tez podchodzili do tego niepewnie i troche na "zimno". Jak pokazali im zdjęcie wybranego dziecka a potem poszli je zobaczyć to była miłość od pierwszego wejrzenia!! Ta wieź nawiązała sie w 1 sekundzie. Troche podobnie jest przy ciazy - owszem wiesz, że w brzuszku jest dziecko i kochasz je, ale jest to jeszcze taka abstrakcja i ta więź dopiero sie pojawia w momencie pierwszego prawdziwego kontaktu z dzieckiem. Wracając do tej pary- chłopczyk zamieszkał z nimi i dzis wyglada jakby był ich synem. Kopia swojej mamy! Nigdy byś nie powiedziała że nie są spokrewnieni. Rok po adopcji ona zaszła w ciąże - mają drugiego synka. Wyglądają jak bliźniaki. Mają wspaniały kontakt i świata poza sobą nie widzą. Ona do dzis nie może uwierzyć że zaszła naturalnie, bo nie mieli żadnych szans. Los ma dla nas w zapasie całe mnóstwo niespodzianek. Oby ciebie tez zaskoczył!! Trzymam kciuki kochana z całych sił za Was
Ewunka
A ile miałaś wszystkich zdolnych do zapłodnienia bo od tego oblicza się statystykiEwunka u mnie z 6 które mogli zapłodnic, zapłodniło się 5 z czego wszystkie doszły do stadnium blastocysty. Dla mnie to tez chore, ze moga tylko 6 zapłodnic :/
Anika rewelacja!! ale Ci zazdroszcze, tez mi sie tak marzy dziewczynka, w ogole slyszalam, ze po in vitro większe szanse na chłopca, wiem tym bardziej Ci gratuluje :*
D
Deleted member 134305
Gość
Ewunka wszystkich miałam 10 zdolnych do zapłodnienia, te 4 co zostały to są zamrozone w razie czego
NOVA-2016
Ilu dniowy zarodek?
5- dniowy
reklama
Podziel się: